The CityGirl

Lidt ind i kysse-zonen

Stort set hele dagen er gået med, at jeg har prøvet at finde ud af, hvorfor jeg åbenbart er SÅ meget uden for kysse-zonen. Så jeg har talt med Mac-Pigen op til flere gange, som tilsidst næsten opgav mig – hvilket jeg måske godt kan forstå, fordi jeg også ville synes det var lidt træls når ens veninde ringer med det samme spørgsmål tre gange i løbet af en dag.

Men jo flere gange jeg tænkte det igennem, jo mere mærkeligt synes jeg det var. Det passede altså ikke sammen! Hvordan kan man skrive alle de ting i sms’erne og så undlade at kysse?! Så i et sidste forsøg skrev jeg til Den Evige Flirt. Jeg var sikker på, at han kunne kaste lys over sagen, da han før har vist særdeles gode analyse-evner i den kategori.

Han meldte også hus forbi. Og han kunne jo ikke forstå at Mr. Date ikke bare havde kastet sig over mig, fordi det plejer han, Den Evige Flirt, jo at gøre. Og det virkede endnu mere komisk at han prøvede at fortælle mig hvordan jeg skulle agere, for jeg kan jo ikke lige pludselig sidde elegant på skødet af en mand. Det ved han om nogen! Jeg er ikke elegant, og vi har aldrig været elegante sammen.

Selvom Den Evige Flirt galant tilbød at komme og kysse på mig, når nu Mr. Date ikke ville, så afslog jeg og gik ud i solen.
Men jeg var stadig ved at blive vanvittig af det ikke-eksisterende kys, og endnu engang ringede jeg til Mac-Pigen, og denne gang fik hun mig til at sende Mr. Date en sms: “Var jeg egentlig den eneste der savnede et kys igår? ;-)”
En lang halv time efter kom svaret: “Nej, Men kunne ikke helt fornemme om du savnede det ;-)

Total optur over at man stadig er kysse-indbydende og lidt i kysse-zonen, men så lidt nedtur over, at det åbenbart ikke kan ses længere. Og så endnu mere nedtur over, at man først kan få det skide kys om en uge, når han kommer hjem fra Spanien.
Det bliver nok årets kys – på den kiksede måde, og med abnormt meget præstationsangst.

Categories: dating

Undercover-fed og med dårligt hår » « Reglerne for forstads-dating I

14 Comments

 1. Jeg kom til at tænke på – om en af grundene til problemerne måske har noget at gøre med at han kører med Kysbanen?

  Ja, jeg ved ikke præcist hvordan – men det kunne da være?

 2. God veninde du har der ;-) Mr. Date FTW!

 3. At kysse er sundt for sjælen siger de kloge.

 4. Mr. Date´s mor har vist opdraget ham godt, for jeg synes at han lyder usædvanligt meget respektfuldt tilbageholden og interessant. Hvilket er usædvanligt for de normale mænd, som kun er liderlige, stive, kedelige eller underlige. Måske har du vænnet dig til sidstnævnte standard, hehe?

  Hvis du er heldig og tør, er han måske manden, der formår at få dig til at rykke dig heftigt! Det håber jeg for dig, for han lyder ret seriøs. Skræm ham nu ikke væk :-)

 5. PS: det var desværre det rigtige at blive hjemme fra Spanien, selvom i, måske havde have haft fantastiske og eventyrlige oplevelser sammen dernede, som måske kunnet have lagt kimen til noget enestående… Meget bedre end det sædvanlige og ligegyldige druk og hor i byen!

  • The CityGirl

   3. juni 2010 — 11:53

   Ja, han virker interessant og ganske normal – og som du selv skriver, så er det nok det andet man har vænnet sig ret meget til… Og skal gøre mit yderste for ikke at skræmme ham væk, men det kan jeg jo ikke helt garantere ;-)

   • Jeg håber på det bedste for dig og vælger at tolke de manglende kys og sextilbude, som værende tegn på seriøsitet, respekt og anstændighed over for dig fra hans side :-)

  • Som om der nogensinde har været noget galt med lidt uskyldigt druk og hor.
   PS: CG, husk også at alle dine kjoler bør være knappet op til halsen, vi bør jo ikke sende de forkerte signaler, vel! …

   Det er måske bare fordi du ikke helt beskriver her på bloggen HVOR interesseret du er i manden, andet end at i snakker godt sammen, men hvis jeg havde haft 3 dates med den samme person og der stadig ikke var sket noget, så havde jeg sgu tænkt, at der nok ikke var materiale til det helt lidenskabelige med hende..

   • The CityGirl

    3. juni 2010 — 13:42

    Pis! Så sendte jeg jo de forkerte signaler ved ikke at være knappet helt op til halsen…. ;-)

    Nu er jeg nok bare ret skeptisk anlagt, så jeg kaster mig ikke ud i svimlende følelser osv med det samme – men jeg synes han er interessant; ellers ville jeg jo ikke have været på 3 dates, og så ville han jo heller ikke være blevet beskrevet herinde ;-)

 6. “I disse tider…” Jeg er muligvis gammel – og det er jeg, men hvad sker der for “de unge mennesker”. Skal et snav nu være genstand for intensiv SMS-dialog før end det sker. Der SMS’es om giftemål og kys. Det virker meget ærbart. Meget forvirrende. Barbara Cartland kunne ikke have udtænkt et mere ærbart plot. ;-)

  Og her tro’de man at de unge væltede sig rundt i breezere, flashede deres “privates” og ellers bød sig til så ofte at det var muligt.

 7. …. just a thought:
  Hvorfor er det noedvendigvis *dig* der ikke er kysbar/laekker/ecc ? Hvad nu hvis han kysser daarligt (gisp) eller har kronisk daarlig aande (dobbeltgisp)- og ved det ? Saa giver det pludselig mening at han skal skynde sig at blive gift med dig inden I kysser.
  Ikke ?

  K

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑