The CityGirl

Jeg må have været fuld…

I noget der lignede en krydsning mellem kedsomhed, overspringshandling og overtræthed, gik jeg ind på det der online-dating igen. Havde ikke været derinde i lang tid, for jeg dater jo Mr. Date – og jeg er kvinde, så jeg kan ikke multitaske.

Så der lå lige en bunke, der skulle afvises. Jeg er stadig ikke så desperat, at jeg går efter den fulde pakke med en mand på 44 der er far til 2, eller har ikke ændret mine kriterier synderligt, så dem plastrer tingene til med smileys ryger lige så hurtigt ud som de kom ind. Og jeg vil heller ikke have nogen der bare ud fra profilnavnet stinker af desperation, eller dem der har profilbilleder man ikke kan se, fordi de har taget det ind i spejlet og glemt at slå blitzen fra. (Man må godt forsøge igen uden blitz, nar!)
Og dem der ligner mordere in spe er heller ikke min kop te, ligesom dem der ligner bedemænd heller ikke tænder mig voldsomt.

Men så kom der en mail fra en fyr, som jeg åbenbart har vist interesse for lang tid siden, så jeg måtte lige ind og tjekke igen. Og ja, han ser sød ud, men hvorfor i alverden har jeg vist ham interesse?! Han skriver jo “knus”, hvilket er et ord jeg er yderst allergisk overfor hvis det kommer fra andre end mine tætte veninder. Og så slutte en profiltekst af med det?! Jeg må have været fuld….
Jeg svarede ham pænt tilbage, og så loggede han af. Måske fordi jeg ikke afsluttede med “knus”….?

Mens jeg sad og kiggede på håbløsheden derinde, gik det op for mig, at jeg mellemtiden er blevet total aldersfascist, og synes at alle tal der starter med 3 er gamle og alle der starter med 2 er unge. Og så bliver det altså virkelig svært, når jeg hverken vil have nogen i 20erne eller 30erne. Men jeg kan ikke lade være med at tænke, at dem i 20erne er helt ufattelig unge, og at jeg nærmest føler at jeg kunne være deres mor, hvor jeg omvendt føler at dem i 30erne er så gamle og at de lige om lidt bliver 40 – og jeg magter bare ikke at have kæreste der er 40. Det er altså gammelt! I hvert fald på skrift…

Efter jeg havde sorteret alle fra fordi de enten var for unge eller for gamle, blev jeg kort grebet af tanken om hvorvidt jeg var Mr. Date utro. Om man kan være utro på dating-stadiet, og om man er det når man mailer sammen med en anden mand? Jeg kender jo ikke reglerne, og jo slet ikke dem for forstadsdating – så måske har jeg lige forvandlet mig selv til en utro bitch ved at svare på en mail.
På den anden side, så var det jo ham og ikke mig der rejste ud af landet, og så længe han ikke vil kysse mig, kan han ikke forvente at jeg er tro.

Så efter jeg havde fået samvittigheden tilbage på plads, overvejede jeg at nedlægge profilen, og krydse det her dating-pis af listen, og konkludere at det bare er de samme tåbelige mænd der er online som dem man støder ind i IRL. Eller også skal jeg bare være lidt mere frisk og på, når jeg logger på.

Categories: dating

Testosteron-regn » « Strategi: Døv-Blind-Stum

5 Comments

 1. Synes ikke du er utro, slet ikke så længe i ikke har kysset. Helt ærligt, det ville du da ikke engang være i en Jane Austen roman? (Tror i øvrigt der kan drages mange paraleller mellem dating-helvede og Pride & Prejudice og de andre).

  Men hvad med nogen under de 20? Eller over de 40? Så er du på en eller anden måde ude over hvad de er lige om lidt. (Og kan helt slippe for at tænke på dig selv i samme sammenhæng.)

  • The CityGirl

   10. juni 2010 — 10:05

   Hvis jeg synes dem i 20erne er unge, så synes jeg jo nok at dem under 20 er børn – og hvis jeg synes dem i 30erne er gamle er dem over 40 jo skindøde.
   Og jeg dater hverken børn eller skindøde…

   • Nej, det gør du vel ikke hvis du ikke kan tænke uden for boxen. Eller kisten – det er måske mere relvant i dette tilfælde.

    (Jeg kan iøvrigt ikke forstå at vi 40+ skulle være skindøde – en del af os har Parkinson, og så er det altså ret tydeligt man stadig er i live!)

 2. Måske skulle du blive lesbisk så? Just sayin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑