The CityGirl

Fiske-blakket image

Det er godt at fridagene er slut nu, så man kan komme tilbage til at arbejde tusinde timer om ugen, aldrig sove og ikke komme ud på diverse skråplan.

For midt i min magelighed på min sidste fridag idag, kastede jeg mig frygtløst ud at lave min fars legendariske fiskefad – bare downsized og Nørrebronx-style. Jeg laver jo aldrig fisk herhjemme, så jeg ved ikke hvorfor jeg lige skulle købe det idag. Men det var det der endte i kurven.

Og uden at tænke dybere over det, gik jeg igang med at reducere hvidvin og jonglere med grøntsager og fisk – og 25 minutter senere var der fisk:
Jeg laver jo ikke mad; jeg spiser det. Og jeg har det ikke godt med, hvis jeg er på vej over på den voksne, mørke side, hvor man laver rigtig mad. Det er jo ikke det jeg skal bruge min i forvejen sparsomme tid på, for slet ikke at tale om hvor meget det skader mit image!

Categories: madlavning

Toppoint for sugeevne! » « Det er dejligt, men svært og vådt…

11 Comments

 1. Men det gode ved at lave mad er, at det er så utroligt afstressende. Jeg arbejder feks 1000 timer i døgnet for tiden og for lige at kople af har jeg planlagt at lave en aubergine parmigiano i morgen

 2. parmigiana! Gud forbyde, at man skulle komme til at stave en ret forkert!

  • The CityGirl

   9. juni 2010 — 10:52

   Var også lige ved at skælde dig ud for at stave det forkert ;-)
   Men det lyder lækkert! Ville ikke selv orke det med 1000 arbejdstimer på 24 timer – men hatten af for at du gør det!

 3. Jeg tror bare det er tegn på du savner Herman (Fidel).

 4. Ja det er et tegn fra Gud om at du skal have Fidel tilbage. På den anden side er det jo et meget godt tegn for evt bejlere at du kan lave foder.

 5. Laver heller ikke mad. Altså sådan rigtig mad. Kun noget jeg selv gider at spise. Får stressangst når jeg pludselig godt kan se, jeg er ved at skylde en ordentlig middag efter uhæmmet meget freeloading på venners kogekunst.
  Synes overhovedet ikke det er afstressende at lave mad. Tværtimod. Glæder mig til den dag, jeg er voksen nok (læs velhavende nok) til at bestille mad udefra -på den lækre måde, når jeg får gæster.
  /Helle

 6. Du laver aldrig voksen mad, men har gjort det nu? Du fortæller at Herman Fidel har fået nyt hjem? Du har lige kreeret et voksent måltid med fisk? – I smell a rat! ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑