Jeg kan godt have ham Amor mistænkt for, at han ikke helt har styr på på sin bue og pil, og at han rammer lidt forkert nogle gange. Men fordi han ligesom har været her omkring for evigt,  så tager vi hans pile for gode varer, og stopper altid op og mærker efter der hvor pilen ramte.

Men nogle gange så står man og er lidt i tvivl om det var Amors pil, eller bare en almindelig flugtbilist – for Amor kører lidt samme stil som parkeringsvagterne, og derfor er han altid ude af syne når man er blevet ramt, så man ikke lige kan få en tomands-snak om sagen, og derfor er overladt til sig selv at vurdere om det var retfærdigt.

Og det er altså lidt nemmere at vurdere om parkeringsvagten har været lidt for hurtig med bødeblokken, frem for om Amor har været lidt for kæk med pilen.

For når Amor har været for kæk med pilen, så tager man sig selv i at stå på en bar klokken kvart i kvalme og lige pludselig synes, at ham den belastende der havde lagt an på en fem timer før, måske alligevel er charmerende.

Eller man tager sig selv i, at ham man havde siddet og cyberflirtet med for sjov, og som man havde svoret, at man aldrig nogensinde skulle mødes med, pludselig har været forbi til middag og man er lidt kærester med ham, selvom man absolut ikke forstår hvorfor.

Eller man står pludselig og kysser med en kollega til en firmafest. Altså ham man aldrig havde lagt mærke til, og senere viser sig at være helt utrolig træls, men lige den aften var han da bare The One! Og Amor vil altid være sikker i sin sag, så han er kæk med pilen til næste firmafest, hvor man lige gentager fejlen.

Eller når man render ind i en gammel flamme, så kan Amor blive så ivrig at der ryger op til flere pile afsted, og så befinder man sig pludselig i armene på en fuser man aldrig burde være gået tilbage til.

Men ret skal være ret, for Amor rammer jo også rigtigt en sjælden gang i mellem, og hvor man godt nok ikke kan forstå, hvorfor man lige pludselig er forelsket i denne mand, men hvis ikke det var fordi Amor lige havde gjort opmærksom på ham, så var man jo gået videre.

Alligevel ville det være rart, hvis han blev lidt bedre til præcisionsskydning – om ikke andet for hans egen skyld; han jo trods alt et image han skal pleje, og hvis der er for mange fejlskud, så tror vi jo heller ikke på ham de gange han faktisk rammer plet.

Har Amors pile ret, og skal vi kysse mange frøer for at finde kærligheden, eller kan et overforbrug af frøer gøre at vi misser den rigtige?

Indlægget er et konkurrence-indlæg fra HP/SATC2 konkurrencen. Hvis du vil deltage og vinde præmier, skal du kommentere på konkurrencesiden, som du finder her.