The CityGirl

Det er dejligt, men svært og vådt…

To dages sol, og en dags regn i det danske sommerland, må vel være okay fordeling når det kommer til Danmark. Så midt i al regnen idag sad vi faktisk og blev helt glade for vores forbrændinger – for der var jo heller ikke så meget andet at være glad for.

Internettet virkede jo heller ikke som det skulle. Søndag havde det taget en krig, to piger og en evnesvag teknik-supporter fra Telenor at få det til at køre. Sådan lidt. For det var jo trådløst internet vi skulle have, men det hele bliver bare lidt besværligt når
a) CD-rommen ikke virker
b) De ikke har sendt en trådløs router

Så efter meget snak og ballade, og en følelse af, at være i dårligt tvangsægteskab med Telenor med så meget man er nødt til at have med dem at gøre, bare fordi man vil smide penge efter deres skod-produkter, blev resultatet, at man kan komme på nettet, hvis man sætter sig ud i gangen med sin computer og kobler sig op der.

Og så skulle den evnesvage teknik-supporter oven i købet være meget kæk og bedrevidende:
– Men hvorfor har du ikke bare mobilt bredbånd? Det har vi i vores sommerhus…
– Fordi jeg står udenfor for at tale i mobil med dig, mens jeg råber instrukser ind til min veninde inde i huset, fordi dækningen er LATTERLIG dårlig heroppe!
– Men…. det fungerer jo hos mig! blev han ved.
– Har du sommerhus i Rågeleje? spurgte jeg
– Nej, i Nordjylland, svarede han undrende
– Så har I nok lidt flere mobilmaster og lidt bedre dækning der end her, tror du ikke?
– Joe… måske? svarede han, stadig ikke overbevist.

Så hvis jeg er heldig, får jeg snart tilsendt en trådløs router, og hvis jeg er endnu mere heldig, så virker lortet, og så kan det være at vi allesammen kan komme videre med vores liv. Altså hvis vi er heldige.

Så fordi Biologen og jeg faktisk havde fået lavet det arbejde vi skulle, og sendt det afsted (ude fra gangen, på den grønne stol), så kunne vi være helt sommerhus agtige idag i regnvejret, og spille TP. Men fordi Biologen blev ved med at vinde, blev det nogle meget lange spil, fordi jeg insisterede på revanche. Jeg vandt bare aldrig, og endnu mere sørgeligt blev det når det var familie udgaven vi spillede med. Og nej, det er ikke Fuzzy der har komponeret Kjøbenhavns Jerndampbanegalop, selvom hun blev helt opstemt og udbrød “Er det Fuzzy?!” da hun troede det var ham.

På den anden side er det også hende der nu har ødelagt Dunderklumpen for mig for altid, ved at afspille vandfaldssangen og pointere hvor mange forkerte ting der egentlig foregår i den sang…

Categories: sommerhus

Fiske-blakket image » « Knald på synapserne

3 Comments

 1. H.C. Lumbye, for pokker da!

  Og iøvrigt er det da vel meget naturligt du står og råger instruktioner ind i huset, når det nu er i Rågeleje det foregår?!

  (Og det er vel heller ikke så mærkeligt man skal til Nordjylland for at Telenor virker, er det ikke noget med det er et norsk selskab?)

 2. TEleNordjylland?

  Der er ikke noget værre end de der ITfolk spassere hele bundtet.

  • The CityGirl

   8. juni 2010 — 12:05

   Jeg tror nu ikke det er dem allesammen, men jeg må desværre (for Telenor) sige, at jeg ikke har mødt en eneste kompetent hos Telenor – og jeg har alligevel talt med dem en del gange efterhånden nu. Måske er det i virkeligheden raketvidenskab?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑