The CityGirl

Vil du giftes?

Det kan godt være at jeg havde ligget og flydt i Romantikerens sofa det meste af eftermiddagen og aftenen, og man skulle vel tro, at vi derved havde fået uddebatteret alle emner. Men så hørte jeg fra Mr. Date mens jeg kørte hjem, og i den besked var der endnu et spørgsmål, som jeg ikke havde set komme;

– Vil du egentlig gerne giftes?

Og så syntes man ligesom at det hele tog en meget seriøs drejning, mens de helt store alarmklokker blev aktiveret og man lige måtte læne sig tilbage og tage en dyb indånding for at holde det værste angst stangen.
Må man overhovedet spørge om det når man ikke engang har kysset?! Og er der ikke snart nogen der kan fortælle mig reglerne i det her dating-pis?!

Så jeg var nødt til at ringe op til Romantikeren for at høre hvad hun mente om den sag:
– Det er vi ikke engang nået til at tale om herhjemme, grinede hun
– Nej, okay… vi tager den så mellem anden og tredje date på sms. Og inden vi har kysset, svarede jeg tørt.
– Nu skal du jo ikke ende i en Charlotte/Trey-situation, hvor du finder ud af, efter I er blevet gift, at han ikke kan få den op og stå, formanede hun.

Og så sad jeg og så et preview af mig selv stå som hvid brud i en Lily-model i provinsen, igang med at blive gift med en mand som jeg endnu hverken har kysset eller knaldet.

– Men tillykke med forlovelsen! Jeg glæder mig til at høre om jeres date imorgen! Hvad skal I? afbrød hun mine tanker med.
– Jeg ved det ikke… Måske skal jeg giftes? Har du været ude og vælge ring med ham? svarede jeg angstfyldt tilbage?
– Nej, det er kun dine besværlige ekser jeg har noget at gøre med
– Cool! Har de det godt? spurgte jeg, glad for at vi have skiftet emne
– Aner det ikke, vi taler ikke rigtig sammen – de svarer jo aldrig, grinede hun.

Og efter vi havde vendt specialesumpen, den danske økonomi, vasketøj og Mr. Date endnu engang, lagde vi på. Men jeg sad stadig bagefter og stirrede på aftenens håndfuld af sms’er. De virkede jo uskyldige, men altså, må man godt bare spørge om sådan noget? Hvis jeg havde spurgt om sådan noget, så var jeg jo blevet skudt, fordi kvinder ikke må stille den slags spørgsmål.

Categories: dating

Konsekvensen af et frieri » « Brad, Gwyneth & Anna K.

18 Comments

 1. Godt og relevant spørgsmål. Der er jo ingen grund til at fortsætte dateriet, hvis ikke I har de samme forestillinger om indgåelse af ægteskab.

  • The CityGirl

   25. maj 2010 — 11:02

   Synes måske der er andre ting jeg hellere vil have på plads… Men sådan er dating anno 2010 måske bare….

 2. little miss phoenix

  25. maj 2010 — 09:29

  WOW… altså… NEJ DET MÅ MAN ALTSÅ IKKE!! Det kan man da ik bare spørge om? Og slet ik når i ik har kysset? Jeg ville være så rundforvirret hvis det var mig der datede ham der. Men som positiv ting, så ser han da en fremtid sammen med dig:D

  • The CityGirl

   25. maj 2010 — 11:03

   Var også pænt rundforvirret igår – og glad for at min reaktion ligner de fleste andres… ;-)

 3. WTF!!??? Nej nej nej det må man da ikke! Mænd er mærkelige. Så er det sagt. Hvad svarede du egentligt? Undskyld jeg er nysgerrig, men har ikke fantasi til at forestille mig, hvordan man snor sig ud af den.
  /Helle

  • The CityGirl

   25. maj 2010 — 11:06

   Hahahahahaaaa! Hvor er den video sjov! Man føler sig jo toptjekket ved siden af! Tak!

   Jeg svarede helt diplomatisk, at jeg formentlig gerne vil giftes hvis jeg møder den rette, men at jeg ikke sidder og sukker efter en hvid kjole. Det overraskede ham; han troede ikke jeg var typen der ville giftes… Så jeg er åbenbart typen der er smidig, men ikke vil giftes? :-D

   • Jamen det er jo alle mænds våde drøm. Er det ikk?
    Iøvrigt godt svaret – og detvarsålidt med videoen! Hi mom!(?)

   • Helt ærligt… Kan godt forstå at du der blev fanget lidt “off guard”. Fint nok, som andre har spottet før mig, at Mr. Date er følsom og genert og alt det der, men… – Og der er altid et men – og du har svaret ham, og fint nok. …men… I har haft 2 snave-frie dates og nu fører i (ansigtsløs) sms-dialog om giftemål. Moderne kommunikation – herunder SMS – er upersonlig og alt for omkostningsfri. Det der sker for jer lige her finder jeg utroligt “kikset” – og kedeligt! Mit råd er at du (tilsyneladende) må “mande dig op” for at komme videre i forløbet. Snav ham i jorden og se hvad der sker. I to skal videre, og det’ NU. Hvis det trækker yderligere ud med sådan noget føle-føle-noget, inden at i overhovedet har rørt ved hinanden, så er det forhold en død sild.

    Så’ det nu. Snav ham eller smid ham (ud).

 4. Det var vel bare et retorisk spørgsmål?

 5. Selvfølgelig må han spørge om den slags. At det så ualmindelig risky business at gøre det, da det sikkert vil give de fleste (m/k) instant koldsved, og trangen til at løbe skrigende bort -Det er så en anden sag.
  …Måske var det han i virkeligheden gerne ville vide var, om du er parat til at binde dig, eller om det hele bare er “sjov og ballade” ?

 6. Han er tydeligvis en meget genert og følsom mand, som er ved at falde for dig. Men han er sikkert typen som når han først er faldet for en, så er han seriøs og ser en fremtid.
  Derfor har i ikke kysset endnu, da han vil sikre sig at i på de store linier vil det samme. Og hvis du aldrig vil giftes og han drømmer om det, ja så kommer kysset jo nok ikke.
  ELLER:
  Måske tjekker han bare for at se hvor desperat du er??? Alså næsten 30, ingen børn, er han på vej ind der hvor han bliver suget ned i villa og vovse uden at ville det???? Har du planer om parmiddage og en stor have med kæmpe bassin til Herman og venner???

  Det er sørme ikke nemt at date i 2010 – Godt det ikke er mig :-) Jeg dater kun min kæreste og ham ved jeg hvad vil *G*

  • The CityGirl

   25. maj 2010 — 16:30

   Synes ikke der er nogen af løsningerne der lyder særlig betryggende og mindre angstprovokerende… Hvad skete der med bare at date og tage den derfra? ;-)

 7. Tænk, hvis han faktisk spurgte dig. Altså lige dér! Nedern svar du så kom med…

  • The CityGirl

   25. maj 2010 — 16:30

   Men er det ikke en mindst lige så nederen måde at fri på? Og så er et nederen svar vel ok?
   (Magter ikke tanken om at det var mit første frieri….)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑