The CityGirl

Pingviner i luften

Der er den store ulempe ved mænd, at når man har med dem at gøre, så kan man ikke lade være med at analysere lidt på deres gøren og laden. Altså bare for at prøve at proppe lidt logik ind i tingene, så man har noget man kan arbejde med.
Derfor har jeg siden daten i tirsdags, som jeg jo syntes endte lidt brat, funderet på hvad der egentlig skete – og som den ægte kvinde jeg jo er, har jeg naturligvis rådført mig hos alle andre kvinder.

Og det gjorde det jo ikke bedre, at jeg ikke hørte fra ham hele dagen igår. Jeg kunne selvfølgelig selv have skrevet, men alligevel. Ligesom jeg heller ikke hørte fra ham idag. Så da jeg gik fra arbejde idag, og ud i solen, besluttede jeg at lade Mr. Date ligge og rode for sig selv, for hvis han ikke vil kysse mig, så kan han da så sandelig også blive fri!

Man behøver jo ikke have en Mr. Date for at date, så jeg planlagde en yderst romantisk date med mig selv. Først et smut i H&M og købe lidt undertøj, og så fange en iskaffe og en bænk i solen.
Men da jeg stod i Baresso og ventede på min iskaffe, og endda årets første for mit vedkommende (altid en mindeværdig dag med årets første iskaffe) bippede min telefon pludselig. Jeg var ikke hurtig til at hive den op af lommen, da jeg tænkte at det sikkert bare var en veninde der returnerede et opkald.

Ude i solen med iskaffen fik jeg fisket telefonen frem for at svare veninden, men det var Mr. Date der helt af sig selv havde skrevet!
Han ville høre om jeg var kommet mig oven på kagerne, om jeg nød solen og om vi skulle ses i næste uge. Pludselig blev det svært at balancere med iskaffe, cykel, poser og tasker, samtidig med at jeg skulle svare: Mænd forstyrrer åbenbart mine (i forvejen ringe) multitasknings-evner.

Jeg fik svaret Mr. Date, og solen skinnede, og jeg fandt en bænk ved søerne, og holdt skøn date med mig selv – og Mr. Date i sms-afstand. Man skulle næsten tro, at der er pingviner i luften – men eftersom pingviner ikke kan flyve, så er det nok bare en illusion.

Categories: dating

An offer I couldn’t refuse… » « Kage-konsekvenser

3 Comments

  1. De var sikkert nede i søen?

  2. Nu stopper det der positivitet snart, ik? Man kan jo snart ikke kende dig igen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑