The CityGirl

Og med våde knæ

Jeg stod nede på Nørrebrogade i den silende regn, og jeg var så rasende, at jeg blev nødt til at købe en frøsnapper* hos bageren og ringe op til Blog-pigen efterfølgende og brokke mig over hvad helvede der var galt med den lorte-morgen!

Jeg medgiver, at min lunte måske kan være lidt kort i øjeblikket – for når man er hemmelig agent, som arbejder hårdt på at smide hemmeligheds-delen, så kræver det åbenbart at man skærer unødvendige og overvurderede ting som søvn fra. Og når man får den fikse idé, at man skal sluse mænd ind i sit liv igen via netdating, på samme tid som man render rundt og leger Superwoman, så går tidsregnskabet på døgnet altså i minus.

Og så ender det med at man står onsdag morgen og er rimelig hys i regnen nede på Nørrebrogade, mens man rabler i telefonen til Blog-pigen som heldigvis kan finde ud af at agere i et minefelt:
– Jeg står i regnen. Det fucking regner! REGNER! Jeg er våd! Jeg har regntøj på……
– Og jeg er sikker på, at du er helt vildt lækker i det!

Jeg er ikke lækker i regntøj, for regntøj er ikke sexet – men jeg var klart den lækreste ved busstopstedet! På den anden side skulle jeg også kun konkurrere med en mor med barnevogn og en pensionist.

Og mit hår bliver mærkeligt i regnvejr, og jeg tør ikke se mig selv i spejlet fordi jeg ikke er sikker på hvor makeuppen befinder sig. Og bedst som jeg lige var kommet lidt ovenpå igen, overtalte min kollega mig til at gå med på gaden og hente mad – hvilket åbenbart giver våde knæ.

Jeg kan ikke vinde idag, det står helt klart – men bare jeg overlever, og hvis bare mine knæ tørrer, så vil jeg være tilfreds.
Fandme godt at man skal ud og føjte med Oraklet i aften!

*Frøsnapper er jo totalt glemt 90er-produkt, som holder maks! Hvorfor holdt vi op med at spise frøsnappere?

Categories: uventet drejning

Et saltvandsdrop to go, tak » « Med vanvid og uden filter

8 Comments

 1. Jeg gentager gerne, fra midt i minefeltet: Jeg er sikker på at du stadig er hammer-lækker at se på…

  Jeg holdt op med de frøsnappere pga. birkes, og den evige frygt for birkes i tænderne. Har aldrig forstået det koncept! Eller fuglefrø på maden helt generelt…

  • The CityGirl

   12. maj 2010 — 18:23

   Jo flere gange du siger det, jo mindre tror jeg på det ;-)

   Og siger du at mænd ikke tænder på fuglefrø mellem tænderne?

 2. Jeg vil ikke undlade at gøre dig opmærksom på at det kun er onsdag i dag. Det er dog stadig en totalt nederen dag. Valgte s-toget her til morgen på grund af regnen og glemte at klippe mit klippekort. Netop i dag skal ung s-togs revisor vælge netop mit tog ud til kontrol. Øv, 750 gode danske kroner. Det er dog min første s-togs kontrolafgift nogensinde, så jeg overlever nok. S-togs revisor virkede som han var mest ked af situationen. Er det mon noget de har lært på et kursus?

  • The CityGirl

   12. maj 2010 — 18:24

   Tak, har nu rettet det til onsdag :-)

   Nederen med bøde, selvom han prøvede at virke empatisk – det tæller bare ikke, på en måde..

 3. Hvordan laver man frøsnappere ovre hos jer? Sukkerfyld eller pikantost?

  • The CityGirl

   12. maj 2010 — 18:25

   Sukker! Hvad andet?! Prøver du at sige til mig at I putter ost i? For det er da helt forkert…. men god viden alligevel, hvis det er tilfældet?

 4. Det virker som om du overlevede, hvilket i sig selv er fantastisk, vejret taget i betragtning! Kunne du holde din frøsnapper tør? Og kan du fortælle mig HVOR på Nørrebrogade du har fundet en bager, som du har lyst til at købe noget i?

  Min far spiser stadig frøsnappere en sjælden gang i weekenden. Men han spiser også melboller i karry, medisterpølse og stuvett hvidkål, hvilket er retter som jeg endnu ikke er stødt på nogle under 40 der spiser. Romkugler derimod – det holder stadig! Men hvem ville ikke også vælge affalds-bager-rester fremfor en nybagt frøsnapper?

  • The CityGirl

   13. maj 2010 — 10:47

   Yes, jeg overlevede! :-)
   Bageren med frøsnapperne er lige ved hjørnet af Elmegade, ved siden af Baresso – det er sådan en økologisk bager, så det er lige før det bliver lidt for sundt. Men de havde dog undladt at putte spelt og andet sundt i frøsnapperen ;-)

   Og ja, romkugler holder maks! Barndoms-yndlings “kage” som jeg stadig har stor, stor svaghed for!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑