The CityGirl

Mit liv som Bollywood-danser

Igår var dagen, hvor Den Ene Søster fik sit polterabend. Det vidste hun selvfølgelig ikke, og troede bar at hun skulle hjem til mig, til noget brunch. Så det startede smukt ud med, at hun i god tro gav mig blomster – for hun er jo godt opdraget. Derefter gik vi ned i min gård, hvor alle veninderne stod linet op til at overraske.

Og hun blev overrasket. Hun havde ikke anet uråd, selvom vi alle syntes vi havde kommet til at afsløre noget på et eller andet tidspunkt. Så med overraskelses-tårer ned ad kinderne kunne vi komme igang.

Efter vi havde spist og drukket (og et lille intermezzo med at smække os ude af lejligheden, hvor Romantikeren ilede hertil med en ekstra nøgle og reddede hele festen!), og skræmt livet af hende med en fake stripper, en fake numerolog og ikke mindst den blå paillet-kjole, som vi truede med at hun skulle have på, gik vi hen til næste punkt på dagsordenen: Bollywood dans.

Og det lyder også ganske sjovt, og det var det egentlig også. Men som en af pigerne tørt konstaterede bagefter: “Det var så endnu en karriere man ikke skal satse på.”
For de fleste af os, inklusiv undertegnede, så virkelig ikke skønne ud i de der indiske moves. Sjældent har jeg følt mig så dansk, hvid, kluntet og alt andet end yndefuld!

Jeg må desværre konstatere, at mine hofter overhovedet ikke kommer i nærheden af at kunne være æggende på samme måde, at jeg har utrolig svært, for ikke at sige umuligt, ved at vride min krop på de måder det kræves for at kunne gøre danse sådan.
Faktisk følte jeg mig bare som en blegfed dansker der var gået forkert i det danselokale.

Heldigvis havde Den Ene Søster det utrolig sjovt, men hun havde selvfølgelig også fået kostume på, og så så det hele bare lidt mere rigtigt ud hos hende, til forskel fra os andre der stod i jeans og sommertoppe, og bare var lidt svedige og opkogte.

Som straf for at hun var så meget bedre end os andre, valgte vi alligevel at proppe hende i pailletkjolen et par timer inden vi skulle ud og foræde os i god mad.

Man burde tro, at jeg havde lært noget i tirsdags om ikke at foræde mig – men det havde jeg absolut ikke. Og det gjorde det ikke bedre at jeg tilfældigt kom til at sidde ved siden af Oraklet nede i den ene ende. For når man sætter os to sammen om noget mad, så bliver der spist op! Derfor fik vi aldrig delt fiskegryden på Les Trois Cochons med en tredje ved bordet – den nåede simpelthen bare ikke længere end til os.

Men så fik jeg også straffen efterfølgende, hvor en krop fyldt med mad, og selvsamme krop der tidligere havde været bøjet i retninger den ikke havde prøvet før, havde meget svært ved at overskue at skulle på larmende bar. Så som den 82-årige jeg jo i virkeligheden er, trillede jeg hjem til den forsømte sofa allerede klokken halv et, og overlod barerne til bruden og ungdommen.

Categories: veninder

Jeg troede du var smidig » « An offer I couldn’t refuse…

3 Comments

 1. Det er måske så også ekstra farligt her i pinsen. Hvor der i forvejen – frivilligt eller ufrivilligt – kommer fokus på danske kvinders forsøg ud i eksotisk dans.

  (Og nu skal dette ikke opfattes som indlæg i en kønskamp eller lignende – dem kan man finde så mange andre steder. Men hvor jeg ikke tror danske mænd generelt er bedre i de eksotiske danse, tror jeg alligevel indimellem at de måske har et mere realistisk begreb om egne begrænsninger.)

 2. Uha! Det der bollywood er bestemt heller ikke mig. Det er da meget sødt med nogle søde historier men altså! Man ville jo heller ikke komme som en Bollywood film hvis man skulle til “kom som din yndlingsdansefilmsfest”

 3. The CityGirl

  24. maj 2010 — 23:46

  @Leoparddrengen: Det er på ingen måde kønt når danske blege kvinder skal lege erotiske på den måde! Jeg er virkelig meget imod det. Men vi gjorde det trods alt i et lukket danselokale væk fra offentligheden, så ingen blev blinde af at se på os – som der jo ellers er fare for når man ser danske kvinder rulle sig ud på den måde…

  @Takashimaya: Men det var nu meget sjovt at prøve i sådan et helt lukket forum – og helt utrolig meget sværere end nogen af os havde regnet med! Har fandme stadig ondt i lænden efter at skulle vride min krop så meget…. Lidt tragisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑