The CityGirl

Kartoffelmos med skyld på

Hvis jeg skal være ærlig, og det kan jeg vel lige så godt være over for mig selv; der virker det sådan lidt tumpet at lyve, så kan jeg måske alligevel godt se, hvorfor det der begyndende mavesårs-halløj kom igen, og hvorfor jeg lige blev tvunget til at sætte mig ned på sofaen og skamme mig lidt.

Det kan godt være, at det ville have været mere logisk at jeg skulle have skammet mig for halvanden uge siden, men hvis jeg træder et skridt tilbage og ser på det store billede, så giver det faktisk meget god mening. Jeg tænker, at det kun er vanvittige mennesker (og mig), der kan tænke:

“2 jobs på samme tid? Klart nok, det skal jeg nok fikse! Og så smider jeg da lige dating og mænd oveni, samtidig med at jeg lige skal planlægge omkring 20000 events og fikse sommerferien – plus den almindelige hverdag ved siden af. Søvn, siger du? Det bruger jeg ikke.”

Og når man så kigger i sin kalender, og ser at ens kommende lørdag ser sådan her ud:
10.30: Frisør
13.00: Mosters 60-års fødselsdag i Nordsjælland
20.00: MGP med Biologen

så kan man måske godt forstå, at nogen (altså mavesåret) ikke gider lege med mere. For ovenstående er jo bare fri leg – ind imellem det, skal der lige flettes rigtigt arbejde ind. Og flirt med Mr. Date, og snak med veninder – og søvn, hvis der er tid.

Så jeg føjede det begyndende mavesår endnu en dag, og tog ud til forstæderne for at spise aftensmad – og skamme mig. For man kan ikke lade være med at sidde og skamme sig lidt, når ens mor og far serverer kartoffelmos for ens mavesår, fordi man lidt er en tåbe, der ender op med sådan noget i en alder af 29.

Det var kartoffelmos med skyld på, for man er bare ikke en god datter, når man kommer hjem med sådan noget. Svigersønner og børn er det forældre gerne vil have man tager med hjem. Ikke begyndende mavesår.

Categories: arbejde

Farvel bror, det var rart at kende dig » « Måske det loweste low

5 Comments

 1. tro mig. Forældre er ligeglade med hvad man tager med hjem. Bare man kommer hjem ind i mellem.

  Og så skal du jo huske at det er dig selv der vælger. Du kunne jo droppe MGP – eller frisøren. Eller familien :-)

 2. Droppe MGP??? Not an option! Huha, det er fine sager da! Er SÅ spændt på, hvad Serbien disker op med af kvalitet!

 3. The CityGirl

  27. maj 2010 — 11:52

  Jeg er ret overbevist om de hellere ville have haft at jeg var kommet hjem med en svigersøn end et mavesår…

  Og som Kat skriver; det er ikke en mulighed at droppe MGP. Ej heller er det en mulighed at droppe frisør (det har jeg jo glædet mig til i omkring tusind år!) – og familie-ting skal man jo tage til. Tror faktisk også det bliver hyggeligt, så jeg vil egentlig også gerne.

  Satser mest på at døgnet åbenbarer sig med ekstra tolv timer….

 4. Selvfølgelig vil forældre hellere have svigersønner end mavesår. Der er jo ingen der ønsker, at deres børn får mavesår. På den anden side vil forældre jo heller ikke have svigersønner for enhver pris. De vil jo have nogle der gør deres børn lykkelige og ikke nogle, der feks giver deres børn mavesår

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑