The CityGirl

Kage-kvæstet date

Gud er ikke den mand jeg har mest på min side, og når han ikke gør livet svært for mig, så skal jeg nok selv sørge for at tingene ikke bliver for nemme!

Således var jeg helt kæk i morges på arbejde, da jeg blev indfanget af en kollega nærmest inden jeg havde fået tændt min computer. Hun manglede en forsøgsperson til sit kage-eksperiment, eller sagt på en anden måde: Hun manglede en person uden skam i livet, der villigt ville fortære adskillige kager, så hun kunne få lavet sin reportage om Kagens Dag på Københavns Rådhus.

Hun kender min svaghed for kage, så derfor sagde jeg jo straks ja. I mellemtiden havde hun fundet sin vinkel; kan CityGirl overleve et kageorgie? Derfor startede vi ud med et sundhedstjek, hvor de målte forskellige ting, som jeg (overraskende?) bestod med nærmest topkarakter.

Derefter satte vi kursen mod Kagens Dag, og i en halv time åd jeg kager. Jeg var helt kæk da jeg startede. Ti kager senere var jeg helt kvæstet. Jeg havde hjertebanken, flimren for øjnene, kagesved, kvalme og generel lyst til at lægge mig ned og dø. Tid til sundhedstjek igen: Min krop var fysisk stresset, og alle de flotte grønne tal var blevet faretruende røde.

Kollegaen var glad; hun fik sin reportage, og jeg var kvæstet. Dog var hun lidt skuffet over at hun ikke havde kunne få mig til at spise så meget, at jeg kastede op ude foran rådhuset. Kan godt se, at det ville have været godt for historien, men jeg havde alligevel en smule stolthed tilbage midt i min kagekrise.

Tilbage på arbejde var jeg stadig kvæstet. Ti kager (plus det løse) gør ikke noget godt for nogen, måtte jeg konkludere. Og da kollegaen gik hjem og var færdig med sin reportage, sad jeg stadig og var kage-kvæstet. Og havde udsigt til at skulle på date to timer efter.

Jeg følte at jeg svedte sukker, og kunne virkelig ikke overskue at skulle indtage mere mad. Tanken om en klassisk date med gåtur og middag slog mig helt ud af kurs. Men jeg mandede mig op, vaskede kagesveden af mig (hurraaa! det varme vand var kommet igen!), og stillede velvilligt op ved Søerne, og tænkte at det måske hjalp lidt at gå rundt om dem, og måske få arbejdet lidt af kagen af.

Og jeg synes faktisk det hjalp lidt. Mr. Date og jeg sludrede lige så meget som sidst, og jeg syntes det var lige så hyggeligt som sidst. Vi sad endda helt date-agtigt på en bænk i solen og sludrede, mens jeg tænkte på om vi skulle kysse, hvornår vi skulle kysse og om min kage-kvæstede krop kunne holde til at kysse.

Efter at have tilbagelagt tre søer, overgav jeg mig til næste punkt på dagsordenen, det frygtede punkt: Mad. Jeg var faktisk begyndt at blive sulten, men tanken om at spise var stadig helt frastødende for mig. Men jeg fik lov til at vælge mad, og tænkte at sushi måtte være det bedste til at kurere kage-kvæstelse. Og fordi jeg ikke vil være en af de piger, der ikke spiser på dates, tvang jeg mig selv til at spise adskillige maki-ruller – og jeg kunne godt mærke at min krop var glad for at få noget andet end kage, selvom det var en hård kamp.

Mens Mr. Date spiste sushi, og jeg kæmpede med sushi, sludrede vi videre – stadig hel flydende snak, hyggeligt, rart. Og vi blev siddende så længe, at vi tilsidst blev smidt ud derfra. Og så tænkte jeg, at nu skulle vi snart kysse, og det så ud til at ende helt kliche-agtigt med kys i gadedøren. Men da vi kom til min gadedør, fik han pludselig travlt og samtalen stoppede lidt brat og jeg fik bare et kram.

Så stod jeg lidt ude på gaden og tænkte om jeg havde kage siddende i mundvigen, om jeg havde misforstået det hele: At vi ikke havde haft det hyggeligt, at vi ikke havde siddet ret tæt på bænken ved søerne, at det ikke virkede som om vi kunne have siddet og kysset henover bordet på sushi-restauranten??? For det syntes jeg virkelig.

Lidt forvirret sad jeg i min sofa og tænkte de seneste timer igennem, og sendte ham en sms hvor jeg takkede for en hyggelig aften, omend jeg havde været meget kage-kvæstet – og ventede spændt på hvad jeg fik retur. For når han flygtede i min gadedør, så måtte jeg vel få en afvisende besked retur? Men det gjorde jeg ikke; jeg fik samme slags søde, normale besked som han hele tiden har sendt.
Kysser man ikke på 2. date? Eller kysser man bare ikke kage-kvæstede kvinder?

Categories: arbejde, dating

Kage-konsekvenser » « Stop med at pisse i min latte!

21 Comments

 1. Ved ikke. Jeg ville have forsøgt mig, tror jeg da. Men jeg ved heller intet om dating.

  Omkring kagen kunne det da godt være du skulle have brugt bulimi-tricket, måske ikke i fuld offentlighed og med foto til historien, men for datens skyld.

  Alternativt have drukket så meget på daten at det var gået af sig selv – og så havde du også haft en naturlig forklaring på at han ikke prøvede at kysse dig?

 2. Det lyder da som en skøn date. Måske har han bare en tosset regel om ikke at kysse, eller måske blev han genert i dit skønne selskab. Hvis han skriver sødt og stadig vil ses… så må der jo være noget ved dig han godt kan li, kage i mundvigen eller ej.

  • The CityGirl

   19. maj 2010 — 20:59

   Ja, men hvorfor er der nogen der har regler om ikke at kysse mig?!
   Er det så aldrig eller findes der nogle regler jeg ikke er bekendt med? ;-)

 3. Jeg ved heller ikke noget om dating, eller næsten ikke. Godt du overlevede kagerne. Jeg nåede ikke 10 kager før jeg opgav. Godt gået.

  Jeg tror du skal interessere dig for mandens tilknytningsmønster.

  • The CityGirl

   19. maj 2010 — 21:00

   Tilknytningsmønster?? Er det overhovedet et ord? Og hvorfor er det noget jeg skal interessere mig for?

 4. Godt skrevet! Hvor var jeg underholdt. Måske har du alligevel emmet lidt for meget af sukker og flødeskum … men held og lykke med daten fremover. Her et link til etdating site, hvis du har lyst til at skiften daten ud på et tidspunkt ;-)

 5. Sidder og bliver lidt bitter over, at jeg ikke har skyggen af en kollega, der ville sende mig hovedkuls ud i Kagens Dag. Kagekvalme eller ej. Vil du bytte kolleger? :-)

  Lyder i øvrigt som en fantastisk date, og det manglende kys lyder i mine ører (øjne?) som om Mr. Date er af den (truede) art “decent guy”, der ikke som en selvfølge går ud fra, at der skal rå-snaves, bare fordi han (måske?) har bekostet sushi på daten. Måske han vil bygge en god, stærk relation op, før han går videre til næste base? Er ret sikker på, at tredje date kommer til at indeholde et kys. Eller flere…

  • The CityGirl

   19. maj 2010 — 21:04

   Jeg siger bare til min kollega, at du gerne vil være forsøgsperson til næste år ;-)

   Jeg håber du har ret i din analyse af daten; det er jo dig der har de gode erfaringer med det her, og er dating oraklet :-D
   Så regner med, at hvis du havde ment han ikke længere var interesseret, så ville du sige det!

   • Ville helt klart sige det, hvis jeg mente, at han lød uinteresseret. Men det mener jeg ikke.

    (Og sig ENDELIG til din kollega, at jeg gerne vil være forsøgsperson næste år. Selv efter din seneste post om grøntsags-craving og sukker-lede er jeg ikke afskrækket :-))

 6. Han gik sikkert hele vejen hen til din dør og febrilsk forsøgte at fjerne enormt stykke sushi inde mellem kindtænderne, som du ved kys ville få den tvivlsomme ære af at dele med ham.
  Oven i hatten havde han fået ondt i tungespids af fornævnte mislykkede manøvre og gik derfor lidt i panik ved tanken om at skulle levere smertefuldt fiskekys.

 7. Det kunne også tænkes at daten også havde været til kagefestival og, værende en mand, naturligvis havde spist til langt op over kvalmestadiet…hvorefter sød date havde fået ham til at spise størstedelen af de indkøbte makiruller – så HAN måske ligefrem gik og var bange for at der skulle flyde kagecreme og wasabi ud af ørerne, hvis hans normale luftveje var blokeret af kyssende date!

  • The CityGirl

   19. maj 2010 — 21:06

   Det havde han ikke, ellers ville det have været en plausibel forklaring. Det var ham der var sulten og havde udskudt sin aftensmad, for at vente på at kagerne havde lagt sig hos mig ;-)

 8. Ind i mellem kan det altså bare være svært at gå fra flydende, hyggelig snak til snav. Det kan meget nemt blive meget kikset og akavet. Og det gider man jo ikke rigtig med en man rigtig godt kan lide.

  Mit bud er, at han snart foreslår en date, hvor der er alkohol indblandet, så I kan blive lidt plørede og lettere gå til kysseriet.

 9. Ham har jeg også været på dateS med! Man kysser på 2. date. Andet forstår jeg ikke!
  /Helle

  • The CityGirl

   23. maj 2010 — 22:08

   Jeg antager at du droppede ham, eller dater vi nu samme fyr? ;-)

   • hahaha – han er droppet, så nej vi har ikke gang i en threesome med blind makker. Var ellers meget sød, men magter ikke mænd, der ikke kan tage fat og give en ordentlig snaver, når det forventes. Det er 2 år siden… har slækket lidt på kravene siden. Kun lidt.

    • The CityGirl

     24. maj 2010 — 01:32

     Det kunne ellers have været festligt hvis vi skulle kæmpe om den samme fyr ;-)
     Og pas på med at slække for meget på kravene; min veninde konstaterede forleden at hun “bare gerne ville have en med god hygiejne”, hvorefter det gik op for hende at hun måske havde sat baren lige vel lavt, nu hun hørte det sagt højt ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑