The CityGirl

Jeg troede du var smidig

Mr. Date er stadig inde i varmen, og mens vi venter på næste date får vi tiden til at gå med sms’er. Således har han sms’et sig igennem dagen og en familiefrokost i provinsen, mens jeg har restitueret efter at min krop igår blev inder-tæsket. Og jeg kan ikke lade være med at tænke, at mange af de beskeder måske ville være mere normale hvis vi som minimum havde kysset, hvilket vi jo stadig ikke har.

For som svar til at jeg skrev at jeg var smadret efter bollywood-dans, skrev han, at han da troede jeg var smidig. Den besked sad jeg længe og stirrede på, og prøvede hårdt at stampe de to hjerneceller sammen for at finde ud af om vi nogensinde havde talt om smidighed. Men der var ikke nogen klokke der ringede. Så jeg spurgte hvor han havde fået den idé fra, og han svarede kækt, at jeg lignede en der var smidig. Jeg antager at det var en kompliment, omend den var lidt pudsig.

Senere på dagen, hvor jeg tror han havde fået lidt mere øl og snaps, kom der stadig kække beskeder fra provinsen, hvor han nu skrev om hvor hyggeligt det var, og at han mente at jeg også ville have hygget mig.

Dagens to hjerneceller kunne ikke helt svinge sig op til panik eller angst-stadiet, men vantro sad jeg og kiggede på den besked og tænkte “Har han lige inviteret mig med hjem til familien?”. Mangel på både hjerneceller og normale reaktionsmønstre som angst, panik og fosterstilling gjorde, at jeg bare spurgte ham om det. Han svarede med et kækt “Tør du?” – og jeg er jo en sucker for udfordringer, så svarede kækt tilbage, at selvfølgelig turde jeg tage til provinsen!

Det kan godt være vi ikke har kysset, men jeg tror vist nok at jeg skal med til næste familie-frokost i provinsen – og han lever i en illusion om at jeg er smidig. Jeg synes dating anno 2010 er lidt mærkeligt.

Categories: dating

Stramme hvide jeans løser alle problemer! » « Mit liv som Bollywood-danser

3 Comments

 1. Du skal bare få sådan et Enkefru Fernando Møhge høreapparat – så skal det nok gå alt sammen.

 2. @ Leoparddrengen: Hvad siger manden, Misse?
  @CG : HAHAHAHA så kan du lære det. Man skal ikke være flabet med mindre man tør tage konsekvensen…

 3. The CityGirl

  24. maj 2010 — 23:44

  @Leoparddrengen: Jeg er jo lidt halvdøv i forvejen, det kan jeg vel bare spille lidt højt på….

  @Onkel Anders: I know – måske ender det med bryllup i provinsen… bare fordi man aldrig kan sige nej til udfordringer…. suk….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑