The CityGirl

Måske det loweste low

Midt i mavesår og sparepakker, og tanker om at tirsdag er den nye mandag, ramte jeg idag et helt ny, og ganske uventet low. Jeg fik afslag på et job jeg ikke engang havde nået at søge.

Jeg havde haft en meget afslappet sludder med hende der skulle have ansøgningen – men åbenbart var det en jobsamtale, selvom det var så ikke-jobsamtale-agtigt om noget, og jeg mindes at hun sagde, at det ikke var hende der stod for samtalerne. Og derfor aftalte vi at jeg skulle sende en ansøgning og cv.

Det var også min mening at sende ansøgning og CV, men jeg har bare haft så travlt at det er blevet skubbet til sidste øjeblik. Faktisk havde jeg tænkt, at jeg skulle skrive den idag, så jeg kunne nå det inden fristen.

Men så langt nåede jeg overhovedet ikke, inden jeg fik et afslag. Og det virker lidt mystisk når man får begrundelsen “Vi har valgt at gå videre med nogen med mere erfaring.”, når hun ikke rigtig ved hvad min erfaring er.

Så da jeg så den mail havde jeg meget lyst til at råbe: Men du ved jo ikke hvad min erfaring er! Du har jo ikke engang fået et CV!

Det er bare et helt nyt low at ramme, når man får afslag på jobs man ikke engang har søgt.

Så er man næsten overbevist om, at tirsdag er den nye mandag – men set fra den lyse side, så undgik jeg jo at spilde min tid på at skrive en ansøgning, og fik brugt tiden langt mere konstruktivt ved at se 1. semifinale af Melodi Grand Prix, og ikke mindst se Serbiens bud på en vindersang:

Categories: arbejde

Kartoffelmos med skyld på » « Konsekvensen af et frieri

7 Comments

 1. sikke en sang og dans og udklædning… jeg mener hold da op et show eller noget..altså kombi’en med polka og dreng der er meget feminin at se på, og piger i sær sær dans..

  og lort med afsalg på evt job, der så ikke blev søgt..

  • The CityGirl

   26. maj 2010 — 01:09

   Lov mig lige at se det på lørdag, og hep på dem – det har de sgu fortjent når de stiller op med sådan noget :-D

   Og ja, mega træls med det afslag – men det er også ret komisk. Har ikke kunne lade være med at grine når jeg har fortalt det til veninder; hvem fanden får afslag på jobs de ikke har søgt?!

 2. Så er det sguda godt, at du ikke er arbejdsløs og på dagpenge. :-D
  Det ville sikkert blive betragtet som landsforædderi og koste både strafrenter og ti jobsøgnings- og strikkekurser om måneden, hvis de opdagede, at man slet ikke havde søgt de jobs, man fik afslag på. ;)

 3. Hahaharh. Så sidder man lige her på arbejde og sprut-griner ned i tastaturet, selv om man burde sidde og arbejde på seriøs rapport og se tilsvarende alvorlig ud. Det er da for langt ude. Dumme ansøgnings-dame. Men altid noget, at du ikke fik jobbet, for når de er så irriterende allerede inden, du har været til samtale, hvordan ville de så ikke være at arbejde for?

  I øvrigt tror jeg ikke, at det er det aller-loweste low. Er sikker på, at hende, der stillede op i en kagekonkurrence og blev nummer 2 på trods af, at der ikke var andre deltagere, må have følt sig endnu ‘lowere’ :-)

  • The CityGirl

   26. maj 2010 — 13:54

   Du har ret! Det er faktisk det bedste der er sket, at jeg fik afslag uden at have sendt en ansøgning! ;-)

   Og kan godt se, at der er nogen der har ramt et lowere low end mig ;-) Rart at vide, at ens bund alligevel ligger lidt over andres!

 4. He det minder mig lidt om den blog der havde giveaway to bøger og det var så den samme der vandt begge bøger på en kommentar, knapt så spændende lodtrækning der :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑