The CityGirl

En stor cafe latte to go, intravenøst

Da klokken var fem i morges, og jeg følte mig helt frisk i min seng og ikke havde sovet et eneste sekund, overvejede jeg faktisk at stå op, og bare droppe det der søvn. Men erindringen om dagen efter Puerto Rico hvor jeg var på arbejde uden søvn og med jetlag, og havde en konstant følelse af at skulle kaste op af træthed, var lidt for frisk.

Så jeg forsøgte at få overtalt min hjerne og krop til at sove, og jeg vil skyde på at jeg har sovet to timer, hvis vi ser på det optimistisk, og en enkelt time, hvis vi ser på det realistisk. For når man ikke engang kan finde ud af at taste sit cpr-nummer ind på telefonen, når man ringer for at aflyse fysioterapeut, og man får en meget forvirret kvinde i røret, der beder en om at gentage, fordi man åbenbart fik byttet rundt på et par cifre, og fik gjort sig til en mand i skyndingen, så ved man godt man ikke bliver den skarpeste kniv i skuffen idag.

Og det er jeg heller ikke. Jeg lægger overhovedet ikke skjul på det, for hvordan kan jeg det? Jeg mener, jeg forsøgte at dække de sorte rander under øjnene med ti gange så meget Touche Éclat som normalt, uden noget som helst synligt resultat – så alle kan jo se på mig, at det ikke ligefrem er søvn jeg har opprioriteret.
Jeg forsøger dog stadig at undertrykke de kække udbrud, som jeg får tendens til når jeg er overtræt, og har indtil videre formået at holdet et “Fino bambino!” inde i et par timer. Men jeg ved det kommer ud på et tidspunkt, og helt sikkert til den forkerte.

I mellemtiden vil jeg fylde mit drop med noget mere kaffe.

Categories: søvn, søvnmangel

Er der en fræk pige på linien? » « Om at vende det døve øre til

11 Kommentarer

 1. Åha, er du også sådan en der siger kække ting når du er for træt :) Godt at vide at jeg ikke er alene i den helvedes-båd. Det er nok i hvert fald ikke i dag du skal forsøge dig med netdating, for kan lige forestille mig hvordan en profil med “Fino Bambino” og andre fantastiske udtryk brugt om dig selv, vil blive taget imod. Eller måske er det derfor netop i dag…

  Og så skal man bare have lov at være smadret engang imellem. Og indtage vilde mængder kaffe. Måske du også skulle prøve med lidt chokolade?

  • The CityGirl

   3. maj 2010 — 18:06

   Ja, det er frygteligt med alle de kække onkel-udtryk der presser sig på når man er træt. For det er i virkeligheden alle mine kække onkler jeg lyder som, når jeg er træt.

   Og jeg tror du har ret i at det ikke er idag der skal skrives profiltekster – det kan kun tiltrække de forkerte… ;-)

   Tjek! ved både kaffe og chokolade (dobbelt-chokolade, fordi det også er mandag…)

 2. the exquisite pain

  3. maj 2010 — 22:02

  Måske der er noget i luften, jeg har heller ikke sovet i nat. Tilgengæld fik jeg både vendt min dyne og slået grundigt i puden flere gange i løbet af natten.

  • The CityGirl

   3. maj 2010 — 22:38

   Jeg tror du har ret; har hørt om en del der ikke kunne sove i nat. Er det vulkanasken der er kommet tilbage? ;-)

 3. the exquisite pain

  4. maj 2010 — 00:43

  Hmm den teori vil jeg tro på, hvis du altså har planlagt endnu en rejse ud af landet ;-).

  • The CityGirl

   4. maj 2010 — 10:14

   Så holder den nok ikke alligevel; har ikke noget decideret planlagt – ikke andet end at jeg håber på noget i juni. Men det er vel for løse planer til en askesky? ;-)

   • Den varmer bare op til næste gang, du skal af sted. Fordømte askesky. Den opfører sig dårlige end et uopdragent barn, der føler sig overset. Altså bare fordi den bor et kedeligt sted, er det altså ikke i orden at straffe alle andre.
    Så flyt dog!

    – er det måske det, den er ved? Altså sådan langsomt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑