The CityGirl

Dur ikke! Væk!

Mænd og netdating profiler… Hold nu kæft hvor er det underholdende!

Her kan man se mænd udstille, helt frivilligt, hvor ringe de er til kommunikation. Hvor lidt de forstår af konceptet, og hvor meget de egentlig bare burde holde sig langt væk fra det.
Det er mig ubegribeligt hvordan de kan få sig selv til at lægge de billeder op, og hvordan de kan få sig selv til at skrive de ting. For findes der virkelig kvinder der tænder på en fyr i lyserød cowboy hat og standardbeskeden (sendt to gange…) “Du ser da bare vildt lækker ud” ?

Umiddelbart tænker jeg mere:
– Nej, jeg vil ikke have dig når dit profil billede ser sådan ud; når du står i bedste cowboy stil med en lyserød cowboy hat henover skridtet – også selvom du HAR bukser på.

– Og nej, jeg er ikke interesseret i en “frisk fyr” der prøver at give indtryk af et utrolig aktivt liv, men alligevel har 2000 dobbelthager på sit profilbillede. Og jeg er da slet ikke interesseret bare fordi du sender samme standardbesked flere gange.

– Og det går heller ikke med de der festbilleder, hvor der kun er en kvindearm tilbage, fordi resten af kvinden er skåret ud, eller et billede taget med mobilen ind i spejlet hvor I forsøger at se frække ud. I ser ikke frække ud. I ser VIRKELIG ikke frække ud.

Og profilteksterne, drenge… Mener i det der seriøst?

For det første er 20 stavefejl i to linier no go i et tekstbaseret medie. Det er fair nok ikke at kunne stave, men alle kan få rettet stavefejl.
Og jeg gider ikke læse om dine to børn i et haiku digt og jeg vil slet ikke mødes af at “knus” nederst i teksten.
Jeg vil ikke høre lange beskrivelser af en perfekt søndag morgen, hvor du henter morgenbrød til mig – og jeg gider slet ikke høre om du træner 14 gange om ugen, plus det løse – i hvert fald ikke hvis billedet vidner om noget helt andet.

Og det er bare liiige lidt for nem at skrive “Skriv hvis du vil vide mere…” – så bliver det “Dur ikke! Væk!” – ligesom det også gør med alle ovenstående tilfælde.

Som om det ikke var nok med at I fejler på både profilbilleder og profiltekster, så fejler de fleste af jer jo også på brugernavnet. Overvej lige selv om I kan se jer sammen med en der kalder sig SÅ useriøse, usexede, unormale – til tider frastødende ting? Jeg kan i hvert fald ikke.

Indtil I tager jer sammen, så er det altså bare god underholdning for os andre – lidt på linie med De Unge Mødre. Men jeg medgiver også at det er topunderholdning!

Categories: dating

Med vanvid og uden filter » « Dokumentfalsk i Nordsjælland

22 Comments

 1. okay okay, jeg har fjernet billedet med hatten…

 2. Har du også fået post fra dem med et barn på skødet? De har ikke børn selv – men tror at alle kvinder sidst i 20’erne/start 30-erne er så desperate at de falder for de billigste trick :D

  • The CityGirl

   10. maj 2010 — 16:51

   Nej, har ikke fået post fra dem – men har fået post fra dem med børn og lange beskrivelser af børnene… Ikke ligefrem turn-on for mig :-D

 3. Hold da op en flot og gennemført blog.
  Super fedt indlæg…. for ja! der er seriøst noget om snakken ;)
  Nyd dagen
  kh
  Kristine

 4. Men… tror du selv I er bedre? :)

  Profiler med lange beskrivelser om hvorfor I er en bitch, og at hvis man ikke kan acceptere det, så skal man bare skride – at I ikke gider svare tilbage, hvis ikke man er lækker nok – at det I bruger tiden på er “venner og træning” – det er altså ikke meget bedre.
  Og så er det iøvrigt ikke kun mænd, der ikke kan stave (eller ynder at dekorere deres profiltekster med ord som knuz osv.)

  … Generelt er det nok bare svært at beskrive sig selv – især i datingøjemed, for hvad er det ærligt talt man er ude efter at vide om en potentiel ny partner?

  • Jeg giver dig lidt ret, fez. Kvinderne er sikkert ikke bedre.
   Det er som du skriver ret svært at vide hvad man er ude efter, og hvad det præcis er, som gør at et enkelt blik på profilteksten gør at mavefornemmelsen skriger: “nej tak, ellers tak!”

  • The CityGirl

   10. maj 2010 — 18:25

   Tror slet ikke at størstedelen af de kvindelige profiler er bedre – men nu er det altså de mandlige profiler jeg kigger på ;-)

   Det ER svært, men det er sgu da også derfor man skal gøre sig lidt umage og mindst lægge fem min. i det!

  • @Fez: Meget enig. Der kan være helt vilde primadonnanykker hos kvinder på netdating. Men årsagen må jo være, at der er mænd, der så at sige lader dem gøre det (det skulle så efter sigende hænge sammen med, at mændene er i klart overtal).

   Jeg forsøgte mig for et års tid siden, og det endte med, at jeg simpelthen hev stikket ud med den konklusion at netdating må være godt for kvinder, men at det er spild af tid for mænd.

   Jeg kom i tanker om et meget rammende blogindlæg, som Peter “Czar” engang skrev:
   http://new.czar.dk/2007/04/13/kvinder-leder-efter-det-perfekte/
   Citat: “Nu læser jeg sjovt nok kvindernes profiler.. de fleste af dem indeholder krav til en evt partner.. Krav.. Ikke ønsker, men krav.”.

   Han endte i øvrigt også med at hive stikket ud.

 5. Jeg er lidt træt af alle de gamle stoddere… No offence nissefar fra Vestsjælland, og alle andre pensionister men jeg kommer lynhurtigt i tvivl om vi har den mindste ting til fælles… Og nej! Det hjælper ikke at du blinker, eller smiler frækt *kuldegysninger* Så gå dog væk!

  • The CityGirl

   10. maj 2010 — 18:28

   Hahaha! Gamle mænd fra Vestsjælland… Jeg tiltrækker mere dem fra Jylland – og kan virkelig ikke forstå at de gider skrive (og så så hjælpeløst) når deres alder er skudt flere årtier ved siden af hvad jeg har angivet plus at jeg har angivet Kbh…

   Går den så går den – er det det der er tesen her?

   • Rent statistik! hvis en ud af 1.000 siger ja, så skal man jo bare spørge længe nok :)

    • The CityGirl

     10. maj 2010 — 18:33

     Ja, det er vel bare ligesom spam-mail – og når fyre står og råber “Fisseeeee!” på en bar kl. kvart i kvalme. De ville vel ikke gøre det, hvis ikke der var en tøs der vågnede op og tænkte “Hov, det er da mig!” ;-)

     • Lige præcis :) Det er lige som Pavlovs hunde, hvis vi først er blevet vant til at vi får en belønning, så bliver vi ved med at gentage samme mønster igen og igen !

    • 1.000? Så fortjener han det jo næsten, men det bliver ikk’ mig :)

   • De skal ihvertfald have respekt for forsøget,og indsatsen. Men altså…Seriously! Så kald mig kræsen, og det der er værre. Jeg går muligvis for meget op i hvad andre tænker, men jeg kommer aldrig hjem til familien for at præsentere førtidspensiont Nissefar Gammelnok, med de alkoholiske tendenser og hans 4 børn på overførselsindkomst!

 6. Skal ikke sige jeg har forstået konceptet – for jeg har vist ikke engang ridset overfladen. Men værsgo. Mit forsøg.

 7. Åh hvor er det her lige i øjet!! Da jeg først kastede mig ud i netdating, var den allerførste besked jeg modtog fra en fyr bosat på Østerbro, der følte sig nødsaget til at prale med sin kæmpestore indtjening, at han elskede at spise “fint” (hvem har spist “fint” siden 90’erne?!), og som i øvrigt pointerede han havde læst min profil, og synes vi passede utrolig godt sammen. Ehm… Det er sådan ca så langt fra en mand jeg kunne se mig selv sammen med, som vi kan komme, så gennemgik med stresssved min profil igen, for at se hvilke forkerte signaler jeg havde sendt. Indtil min veninde ringede med angst i stemmen og fortalte hun havde modtaget … den præcis samme besked fra samme fyr. Christ altså!!! Man skal altså gøre sig lidt umage!! I øvrigt skal det nævnes at manden var 167 cm “høj”, hvilket vil sige 11 cm fra mine 178 – den forkerte vej – og at tre andre af mine veninde efterfølgende har modtage den samme besked fra samme fyr, da de oprettede en profil. Hmmm…

  Og Astrid: Jo jeg er også stødt på mænd-med-andres-børn-billederne. “se jeg er en super fed onkel og god til børn”. Ja, jeg er rundet the 3-O-OH, men mine æggestokke står ikke og klaprer når nogen nævner børn. Slet ikke faktisk!

  Når det nu være sagt, er jeg altså også stødt på nogle søde mænd på nettet i ny og næ, så HELT slemt er det altså ikke. Det gælder bare om at finde det datingsite, der passer bedst til dig.
  /Helle

  • The CityGirl

   11. maj 2010 — 16:13

   Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvad de her fyre egentlig er ude efter? Hvis det bare er sex, hvorfor går de så ikke på Scor – eller bare i byen? Det kan da næppe være noget seriøst de vil have?

   For overvej lige deres reaktion, hvis der er en kvinde der hopper på det, og de så lige pludselig er i et fast forhold? De virker jo ikke som typerne der kan det…. ;-)

 8. Kravene er strikse(uopnåelige), hvis man vil score kvinden/manden der véd, hvad hun/han vil have …
  – hvorfor er det egentligt, at den “type” kvinder/mænd som regel er singler?
  Jeg har lidt ondt af de mænd og kvinder der rent faktisk har noget at byde på, men ikke lige formår at skrue den perfekte tekst sammen … For de findes sgu, også på datingsites!

  Good Luck til alle jer datingaspiranter derude :O)

  Jeps, dette er skrevet med et stort smil på læben!

  • The CityGirl

   11. maj 2010 — 16:14

   Det er præcis det med at det er krav. Jeg har med vilje ikke udfyldt den del, for hvad skal man skrive? “Du skal være George Clooney.” Tror ikke jeg ville komme langt med det – og gætter også på, at mange af de mænd med deres latterlige krav til kvinderne heller ikke kommer så langt… Men jeg kan selvfølgelig tage fejl ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑