Det gode ved at hive 24 timer ud af kalenderen, og køre i sommerhus med Biologen er, at man ligesom bare får verdenssituationen helt på plads. Man finder ud af at, man ikke skal købe ind mens man er monster sulten, for så kommer man hjem med tre kager, en pose guldkarameller, flødeboller, småkager plus det løse, plus det egentlige mad.

Man bliver belært om diverse biologiske fænomener. Man konkluderer at kvinder kan være frygtelige. Man konkluderer at mænd er skyld i stort set alle ulykker i verden.
Og de må gerne protestere, men det bliver svært at sige, at det er kvindernes skyld, når det er dem selv der har taget alle de dårlige beslutninger.

Og man ved at det er ægte venskab, når man kan få sin veninde med på dokumentfalsk, fordi man skulle hente en pakke på posthuset, der var sendt til ens far. Og når han ikke lige var der til at skrive fuldmagten under, er det rart at have ægte venskab ved hånden der lige kan forfalske en underskrift, så man kan få hentet pakken, og komme videre med sit liv.