The CityGirl

Den malplacerede Mummitrold

Jeg synes selv jeg gør mit, for at omverdenen kan holde ud at se på mig, og prioriterer at fægte med mascara om morgenen, og tage noget anstændigt tøj på – og så er det lidt svært at acceptere, når DMI åbenbart lyver lodret om tingenes tilstand.

For sidst jeg tjekkede den lokale vejrudsigt for idag, stod den på heldagsregn. Og som det voksne og ansvarlige mennesker jeg jo er, har jeg naturligvis klædt mig på efter det; sidste encounter med Gud og DMI gik jo ikke så godt…

Jeg tog endda bussen på arbejde, fordi jeg nu ved, at jeg bliver i meget dårligt humør af at cykle i regnvejr. Problemet er bare, at jeg bliver i lige så dårligt humør af at tage bussen i tørvejr, iklædt regntøj.

Og når man tæt på fyraften stadig ikke er blevet ramt af én eneste regndråbe, og i øvrigt er den eneste på kontoret der er iklædt gummi, så begynder man bare at føle sig lidt som en malplaceret mummitrold.
Mummitrolde er måske meget søde på en god dag, men de er sgu ikke særlig tjekkede!

Categories: vejr

I farezonen for surprise-bryllup » « De græske trin

7 Comments

 1. Trøster det at vide at det lykkede mig at blive ramt af regn både i morges på vej til kontoret OG kl. 11 på vej til møde. Ok, indrømmet – slet ikke nok til at retfærdiggøre gummioutfit, men nok til at jeg tilgiver DMI for deres vægelsind. For da jeg kiggede på DMI-app’en i går aftes stod der solskin, og først i morges regn. Så jeg har følte mig snydt af flere omgange.

  Men hey – jeg spiste frokost ved kondomsøen i Ørstedparken, og det var både lunt, rart og jeg havde selskab af adskillige spurve der meget gerne ville være mine bedste venner. Hellere det end heldagsregn. Faktisk tror jeg også at du tilgiver DMI hvis du bare lige kommer ud og får en enkelt fadbamse og leger at det er sommer… Bare gør det, du bliver så meget gladere bagefter.

  • The CityGirl

   31. maj 2010 — 19:18

   Det trøster lidt… men altså de er da ikke helt raske de der DMI folk… Da jeg kiggede på app’en i går aftes var der mega meget regn hele dagen idag, og det var også lidt det de sagde i radioen i morges. Jeg medgiver at jeg ikke tjekkede app’en igen imorges (var jo naturligvis for sent på den…!)

   Måske jeg skulle have joinet dig ved søen i mit udstyr ;-)

 2. Jeg holdt den yngste hjemme af frygt for regn – da den ældste nu alligevel havde meldt sig syg, gik der kun lidt flere skår af mig af den grund.

  @Inanna

  Hvis du spiste frokost ved Kondomsøen er spørgsmålet vel: om det er dig eller CG som har været mest omgivet af gummi idag? (Glæder mig iøvrigt at du har taget Ørstedsparken til dig, og droppet H.C.! Du mangler dog et ejefalds ‘s’.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑