Når jeg tænker over det, så er Romantikeren og jeg faktisk bedst sammen, når vi begge er trætte, for det er vist det eneste stadie, hvor vi er på helt samme niveau. Så selvom hun startede helt friskt ud ved at ringe til mig tidligt (for en fridag…) i morges og vække mig, og kækt aftale eftermiddagskaffe, havde hun nået at få brændt så meget energi af i løbet af dagen, at vi havde ramt samme træthedsniveau klokken halv fire i eftermiddags.

Og når vi er på samme niveau, så kan vi ikke slippe hinanden – og derfor blev kaffe til aftensmad, og aftensmad blev til cyberstalking, og cyberstalking blev til “Hvilken kendt person ligner du?”.
Angiveligt skulle Romantikeren både ligne Anna Kournikova og Cameron Diaz – og egentlig ikke nogen af dem.

Og det eneste jeg kunne sige til den sag var, at min mor engang helt gravalvorligt har sagt at hun synes at jeg ligner Gwyneth Palthrow og min bror ligner Brad Pitt. Det grinede vi længe af – mest det at min bror skulle ligne Brad. Jeg ligger trods alt tættere på Gwyneth end min bror gør på Brad!

Efter vi fandt ud af, at det var for svær en øvelse for os, at finde ud af hvad hvem vi skulle ligne, og Romantikeren blev lidt træt af, at jeg insisterede på at ligne Grace Kelly, opgav vi, og gik tilbage til det kinesiske snask vi havde købt, og spiste lige en lille hapser mere, mens jeg blev udspurgt om Mr. Date – og da det kammede lidt for meget over i at planlægge min fremtid, besluttede jeg at det var tid til at tage hjem.

Det kan godt være at jeg ikke har fået lavet halvdelen af hvad jeg burde idag, men i stedet har jeg fået takket Gud for Helligånden ved at lave absolut ingenting – og det tæller vel også for lidt!