The CityGirl

An offer I couldn’t refuse…

Af princip sælger jeg ikke min sjæl til djævelen – dertil bliver tingene for rodede. Men når man får et godt tilbud, hvor man er nødt til at sælge lidt ud, bliver man nødt til at se hvad de tilbyder, inden man siger nej.
Og så ender man måske med at sige ja og give lidt køb på sine blog-principper, mens man overbeviser sig selv om at man ikke sælger ud.

Det er svært at sige nej, når en stor virksomhed kommer og erklærer sin kærlighed – for inderst inde er man jo bare en simpel blog-tøs, der måske ikke er til salg for ussel mammon, men snarere er til salg for sjove projekter.

Så jeg sagde ja til det hemmelige projekt, og ja til at arbejde som hemmelig agent. Lige indtil nu, hvor det ikke er hemmeligt mere, og jeg bare er agent – men så længe det er i en god sags tjeneste, så gør det ikke så meget at jeg er nødt til at smide hemmelighedskræmmeriet.

For den gode sag er Sex and The City 2 filmen, hvor jeg hver dag, sammen med HP, kigger nærmere på mænd, kvinder, singler, forhold – og alt det andet.

Men det bliver først rigtig sjovt, hvis I vil lege med – for jeg kunne jo aldrig sælge min blog-sjæl, hvis ikke der var noget i det for jer, mine læsere.
Derfor er der naturligvis gode præmier på spil, for dem af jer der vil lege med. Det hele foregår her – og det er også stedet, hvor I kan finde mig dagligt helt til slutningen af juni.

Vi starter med mændene, og kigger nærmere på dem. Idag taler vi om hvorvidt mænd bare er flyvende testikler- vil du være med?

Categories: arbejde

Mit liv som Bollywood-danser » « Pingviner i luften

18 Comments

 1. Du bør nok lige få HP til at kigge på css’en – for (ihvertfald i Chrome) kommer sidste linie af hvert afsnit i dit indlæg til at hænge for langt nede. Og det vil I kvinder jo helst ikke ha’ – at ting hænger?

  (Tillykke med projektet, iøvrigt.)

 2. (Uh, og så giver den mail jeg fik, efter at have skrevet kommentar derovre, ikke meget mening; jeg takkes for at deltage i citat-konkurrence, og får at vide at mit billede vil blive vist snarest?!)

 3. Argh. Jeg kunne ellers godt komme med et godt bidrag, men siden fucker helt vildt – lige meget hvilken browser man bruger, og jeg sidder endda på en PC… Viser den ens mail adresse når man poster en kommentar? Jeg vil gerne beholde min anonymitet…

  • Det hele er ihvertfald også blevet meget småt for mig nu, hvis jeg går ind og kigger.

   Men, nej, din mail-adresse bliver ikke vist. Det er min da ikke blevet endnu, ihvertfald.

   • The CityGirl

    21. maj 2010 — 20:43

    Nej, mail adressen bliver ikke vist – den er der bare så du kan blive kontaktet hvis du vinder :-)

    Håber den snart holder op med at fucke up; jeg giver i hvert fald jeres brok videre ;-)
    Og HÅBER I ikke bliver skræmt væk af opstartsproblemer! Der er jo nye indlæg hver dag!

 4. Umiddelbart fatter jeg hat af den side. Men det er måske fordi, jeg aldrig har set et minut af SATC..

  Jeg kunne heller ikke få øje på, hvordan man kommer fra
  http://www.hp.dk/sexandthecity2
  til
  http://h41353.www4.hp.com/satc2/tab-4.html

  Det er man vel nødt til at kunne, hvis din HP-blog skal blive læst af andre end dem, der læser dig i forvejen.
  (Jeg gav det så også kun cirka to skud, men en typisk besøgende vil vel normalt kun give det ét).

 5. Jeg har bidraget, jeg må sige at deres design sutter æseldiller.

  Det er jo ikke din skyld, kudos at du tjener boksen på det :o)

 6. Hjertelig tillykke med den nye tjans! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑