The CityGirl

Prinsen på den hvide hest-fri dag

Der findes dage, hvor man ikke er synderligt overrasket over at man er single. Dage, hvor man ser sig selv i spejlet og tænker “Jeg ville heller ikke gide at se på sådan noget hver dag!”.

Det er de samme dage, hvor randerne under øjnene nærmest slæber sig hen ad gulvet, hvor man tager sig selv i at sidde i en halvliggende stilling indover skrivebordet, og hvor man virkelig skal kæmpe imod ikke bare at hvile hovedet lidt, fordi man så vil falde i søvn. Også selvom man sidder i et åbent kontorlandskab, hvor der er alt for meget larm og gøgl omkring en, og hvor alle defilerer forbi hele tiden. Jeg ville seriøst kunne sove på en motorvej lige nu.

De er de dage, hvor man er lidt ligeglad med hvordan man ser ud. Hvor man kun gad gøre indsatsen én gang, og det var i morges i ca. 2 minutter – hvilket efterfølgende har vist sig at være totalt spildt arbejde. Og det er de dage hvor man ved at håret sidder ret mærkeligt, og ikke på den funky måde, men man er pisseligeglad.

På sådanne dage, hvor ens hedeste fantasi samtidig er tanken om sofaen og fjernsynet, kan man godt forstå at der ikke står en lang række bejlere og kæmper om ens gunst.

Categories: krise

Mande-elske-liste #7 » « How to run in high heels

5 Comments

 1. Det ved jeg ikke – jeg synes faktisk det lyder svært charmerende.

 2. På mit job har vi tit snakket om, hvem der mon ville opdage, hvis man lagde sig ned under sit skrivebord og tog en lille lur ind imellem. Ligesom George Costanza i Friends, der indrettede en hel seng under skrivebordet. Man kan jo bare skrive i sin Outlook-kalender, at man er til møde… (Det er selvfølgelig nok lidt lettere at praktisere, hvis man sidder på et lille kontor med en dør, der kan lukkes, end hvis man sidder i åbent kontorlandskab – he he)

 3. @Bloggalicious

  Uh, George Costanza er Seinfeld (og det lyder som i den serie han har lavet sin hule, sikkert da han arbejdede for NY Yankees – men jeg kan ikke huske det.)

  Skuespilleren bag George, Jason Alexander, har godtnok været med i et afsnit af Friends – hvor han var suicidal, overset kontorarbejder, som skulle reddes fra selvmord af Phoebe, som egentlig skulle sælge ham blækpatroner. Men der kan jeg heller ikke huske han havde en hule.

  (Bortset fra det med hulen, må du indrømme jeg har styr på mine sitcoms!)

  • Ja, jeg kom også i tanke om, at jeg havde skrevet Friends i stedet for Seinfeld, da jeg stod og børstede tænder bagefter, men da havde jeg allerede lukket det hele ned! Hvilket selvfølgelig også irriterede mig, eftersom jeg er stor fan af Seinfeld.
   Og ja, det var, da han arbejdede for NY Yankees, at han lavede sin hule under skrivebordet. På et tidspunkt ligger han så dernede og blunder, da ham chefens børnebørn dukker op og finder ham derinde. Chefen har så ledt efter ham hele dagen.

 4. I Japan er det altså ikke usædvanligt, at folk i frokostpausen hiver en pude frem og tager sig en lille lur på skrivebordet. Men japanere ligger nu også og sover over det hele (og især i metroen) så måske er de bare lidt mere large mht at tage en lur når man har behov

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑