The CityGirl

Mit liv som alkoholiker

Mens klokken kun er lidt over frokost, og jeg ikke har fået andet idag end morgenmad og kaffe, så er trangen til en drink lige nu ret stor.
Ikke så meget fordi jeg er på arbejde og ikke holder ferie som planlagt. Ikke så meget fordi det er mandag, og jeg er på arbejde og ikke holder ferie som planlagt. Men mest fordi det er mandag, jeg er på arbejde i stedet for at holde ferie og mødte ind til en computer som var blevet totalt strippet og geninstalleret af en eller anden idiot henover weekenden – uden lige at sige noget til de involverede parter. Skide tak!

Så hele formiddagen er gået med at hente alt det ind, som pludselig var væk – og ikke mindst få Outlook tilbage til hvad den var før weekenden, hvilket klart var det sværeste. Fordi jeg kan jo ikke huske hvordan jeg tilføjede ditten og datten i sin tid, som er flere år tilbage! Og når alternativet er at ringe til HelpDesk, så vægrer man sig lidt, og vil gerne lige forsøge at få lortet til at virke selv, inden man inddrager dem.

Jeg er nu nået lidt over halvvejs, og har fået Outlook nogenlunde på plads, hvilket straks udløste trang til en drink efter at have kæmpet mod Microsoft, Outlook og de højere magter hele formiddagen. Og fordi det eneste jeg mangler at få installeret, er de programmer, som kun HelpDesk kan installere, så tror jeg lige at jeg venter lidt. For én ting er at Microsoft kan drive en ud i trangen til alkoholisme, men hvis jeg skal tale med HelpDesk lige nu så bliver det også eksekveret.

Categories: arbejde

Sex er ligesom støvsugning » « Dårlig omtale er bedre end ingen omtale…

2 Comments

  1. Synd det ikke er USA – sådan en sag mod Microsoft, for at drive en til at blive alkoholiker, kunne sikkert blive interessant – og det ville næppe blive svært at finde en jury som ville tilkende dig nogle milliarder i erstatning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑