The CityGirl

Horeålen, pavetacoen og økussen

Halvandet døgn uden for byen sætter sine spor. Overraskende nok er det ikke så meget tømmermænd, men mere almindelig udmattelse af alle de indtryk man skal fordøje, når man tager Romantikeren under armen og drager på sviptur til det mondæne Nordsjælland.

For der er jo pænt deroppe. Og mondænt. Og man bør jo holde en vis facade og vise sig fra sin bedste side. Måske var det derfor at det obligatoriske Scrabble spil udviklede sig til ikke særlig stueren historie om horeål der fik sædbøder (seriøst! Man burde altså kunne uddele sædbøder! Konceptet holder, og jeg kunne personligt godt have uddelt et par stykker gennem tiderne…) – og pavetacos og det helt nye bandeord: Økusse!

Da der senere kom alkohol på bordet, blev den sidste rest af den mondæne facade (hvis der var nogen rest) smidt, samtidig med at vi opdagede uanede talenter indenfor kategorien brændeovn og at holde gang i sådan en. Vi lærte at Thy er kontrasternes land (fra mælkekartonen) og fik at vide at Mojo er lidt provinsiel (fra Brormand der ringede fra Gothersgade) – alt imens vi vendte verdenssituationen fra mænd til familier til hvem der stjæler mine kuglepenne på arbejde. Og fandt naturligvis svar på alt.

Og så lærte jeg, at jeg er røvdårlig til Bezzerwizzer når jeg har drukket cosmopolitans til klokken fire om morgenen.

Categories: sommerhus

Fill it up! » « Thanks for sharing!

4 Comments

  1. Imponerende.

    Synes dog det er lidt tvivlsomt med bjsædbøder og xl – for man må da ikke bruge forkortelser i Scrabble, så vidt jeg husker?

    Flot at I kendte til mugdej, som vist ellers kun bruges i en meget lille jødisk sekt!

    Analbizaren kender jeg så ikke – skulle det ikke have været analbazaren?

  2. Jeg har spillet en del scrabble som barn. Men man må da sige, at der er sket noget siden da. :D

  3. Som jeg nogen gange plejer at sige; Så er der mere filosofisk visdom at hente på bunden af en god flaske rødvin end, hvad der findes på det lokale biblioteks hylder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑