The CityGirl

Fill it up!

Jeg tænkte, at jeg bare lige ville fylde en sjat benzin på bilen – bare for ikke at løbe tør på motorvejen. Så jeg svingede ind på Q8 og skulle til at gøre som jeg jo plejer at gøre. For hvor svært kan det være at fylde benzin på bilen?

Så jeg står og leder efter knappen “Betal i butik”, for det gør jeg altid. Så kan man også lige få købt de ting, som man pludselig føler man mangler. Men den knap er væk!
I stedet står jeg overfor et display der spørger mig om jeg vil betale med kort eller med en Benzinbon. Altså at jeg skulle ind i butikken og betale først og så få en såkaldt Benzinbon som vil frigive benzinen – tror jeg nok.

Mens jeg står og ser rådvildt på displayet og har lyst til at råbe “Hvad fanden er en benzinbon!? Det er jo ikke engang et ord!” får jeg flashback til Puerto Rico, hvor man bare kunne trille ind på en benzintank i sin flyder med automatgear, og bare sige “Fill it up!” – og så var der ingen blondiner i hele verden der ville behøve at sætte to tanker sammen.

Men jeg er ikke på Puerto Rico, jeg er i Danmark og jeg står på Q8 som åbenbart ikke stoler på deres kunder mere (hvilket jeg egentlig godt kan forstå, men jeg er jo ikke typen der stjæler benzin…).
Det går op for mig, at jeg faktisk heller aldrig har prøvet at betale med kort, fordi jeg jo altid skal ind i butikken og købe de ting jeg instantly føler jeg mangler, når jeg befinder mig på en benzintank – så uanset hvad jeg vælger er jeg på ukendt territorie.

Om jeg vælger kort eller benzinbon er det nyt for mig – og dermed lidt grænseoverskridende. Jeg har det ikke godt med at prøve nye ting; jeg kunne jo ødelægge noget, fordi jeg jo i teorien ikke aner hvad jeg foretager mig.
Så jeg overvejer om den sjat benzin der er på bilen er nok til resten af mit liv, og konkluderer at det er det nok ikke.

Ud fra argumentationen om, at “Benzinbon” ikke engang er et rigtig ord, vælger jeg at kaste mig ud i at betale med kort – hvilket heldigvis lykkes uden at jeg ødelagde noget, eller fik systemet til at gå ned. Hurra!

Men jeg fik så ikke købt den pose chips eller Snickers eller dameblad, som jeg jo følte jeg havde brug for – og som jeg lidt sidder og føler mig snydt for nu.

Categories: krise

Fuldkommen missionær » « Horeålen, pavetacoen og økussen

3 Comments

  1. Nu har du da ihvertfald et nyt ord til Scrabble?!

  2. Det er vel ikke ulovligt at gå ind i butikken efter du har betalt for brændstof? Du kan også benytte den lokale kiosk. Det giver også lidt motion når du skal op og ned af trapperne.

    • The CityGirl

      6. april 2010 — 00:01

      Nej, men jeg var jo sur på dem, og gad derfor ikke give dem flere penge. Ville faktisk bare gerne væk fra gerningsstedet asap!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑