The CityGirl

Det er jo ikke engang et ord!

Der var ingen der på forhånd havde set det komme, og mens vi sidder midt i det er det faktisk også lidt svært for os at indrømme.

Det var ikke fordi der var en decideret plan med min tur til Málaga; jeg tager jo bare ned og besøger Kat, håber på lidt sol og tager den derfra. Om jeg sidder på en café inde i byen i solen eller om jeg sidder på Kat’s terrasse i solen er for mig ret ligegyldigt, men jeg tror alligevel at vi begge havde regnet med at vi skulle bevæge os lidt mere rundt end vi har gjort.

Men så hev jeg en krydsogtværs op af tasken, og lige siden har vi været besat af det. Og det må være den helt store parforholdsprøve! For når man som vi ikke kan slippe det, når man mangler meget meget lidt af Den Store Midterkryds, så er det lige før begge parter bliver sindssyge, og som minimum uvenner.

Vi har nu stiftet bekendtskab med “Krydsords-øjne” som er niveauet over dræberøjne – og ikke mindst “Krydsordsklappet”, som det klap man kan få på skulderen af den anden, når man har skrevet noget forkert, og skal rette det.

Fredag aften prøvede vi endda at bløde stemningen lidt op med et par gin & tonics, men konklusionen var stadig, at ægte tortur ER at skulle løse Den Store Midterkryds. Glem waterboarding. Glem fingerklipning. Glem alle de andre skrøner man hører om; den ægte tortur må være Den Store Midterkryds – og hvis man ikke kan løse den bliver man skudt.

For hvad helvede er “Mineral” på seks bogstaver hvor de første fem er K O R U T _ ??? Og det kan godt være at J A R E M N I E R E skal være en beholder, men det er jo ikke engang et ord!

Og når man kan lave følgende sætning ud af nogle af de ord der er dukket op, så melder frustrationen – og krydsordsklappene sig:
Toto og Ulna bor i kantonen Uri ved floderne Arno og Ob

Categories: ferie

Klog af skade » « Lyden af take off

9 Comments

 1. KORUND. T’et er garanteret forkert ;-)

 2. TUSIND TAK, Erik! Men hvad med ‘snegle’ på fem bogstaver, der ender på ‘ager’?

 3. Eller bager – sig ikke i ikke har hørt om bager-snegle?!

  Den anden er sikkert jardiniere – fandt det ved at google jeres forsøg på ordet – ellers er sådan nogle havebeholderedskaber ikke lige min stærke side.

 4. The CityGirl

  25. april 2010 — 18:07

  Mange tak – specielt for “Korund”! Den med snegle er bare ret pinlig nu, men sådan er det når man har stirret sig blind på det, og været helt overbevist om at der var tale om snegle fra naturen :-D

 5. “Velbekom” tør jeg godt sige, nu hvor snegle og raspetunger viste sig at være bagværk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑