The CityGirl

Tværstribede bryster FTW!

Jeg har været totalt brystfikseret idag. Det er ikke noget jeg normalt er, og det er heller ikke fordi jeg er blevet lesbisk. Men lige siden det gik op for mig engang i formiddags, at jeg idag har noget der ligner ret fantastiske bryster, har jeg simpelthen ikke kunne få øjnene fra dem.

Det er moden der gør det; de tværstribede bluser, der skaber en illusion om at jeg har fantastiske bryster, og hver eneste gang jeg har passeret et spejl har jeg beundret illusionen – og glemt alt om at tjekke hår og makeup. Men det er vel også underordnet hvordan makeup og hår sidder, for hvis jeg selv kun har øjne for mine bryster, så er det vel også det andre ser?

Så på en træt tirsdag, er jeg ret taknemmelig for at Chanel dengang opdagede tværstriberne, og at de har fået revival i år!
Jeg skal SÅ meget ud og købe læssevis af tværstribede bluser, og have fantastiske tværstribede bryster resten af sæsonen!

Categories: mode

Har du en krig jeg kan låne? » « Et nyt low

8 Comments

 1. Men det er da vist bare et forårstegn, er det ikke? Jeg troede ikke det var modebetinget?!
  https://thecitygirl.dk/2009/03/bryster-i-fri-dressur/

  • The CityGirl

   2. marts 2010 — 22:39

   Tværstribede bluser er sådan ret meget et modefænomen, som så er fremme nu…

   • Jo, men nu tænkte jeg mere på brysternes udvikling om foråret (uafhængigt af tværstriber) – som du jo selv gør rede for i linket?

    • The CityGirl

     2. marts 2010 — 23:45

     Det er kun de tværstribede bluser der gør det – det der forår er jo ikke rigtigt; bare sådan noget snyde-halløj, som stopper igen på torsdag når der kommer frost igen!

 2. Men med den mode bliver det jo pludselig ekstremt vigtigt at de der bryster så har samme størrelse jo…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑