The CityGirl

“The CityGirl is no longer listed as single”

Så skete det vist, og ikke helt på den måde jeg havde forestillet mig. Jeg havde naive forventninger om romantik og lyserøde skyer, sommerfugle i maven og et glow af lykke. I stedet er jeg røget direkte ind i (endnu) et destruktivt forhold. Et af den slags faste forhold, hvor man virkelig føler sig bondefanget, og på ingen måde føler at man er blevet hørt. Et tvangs-forhold, kunne man fristes til at sige.

Man skal vel stå ved sine forhold, og det forsøger jeg så, selvom jeg ikke er enig. Derudover er det jo et stort skridt for mig at tage, da jeg ikke har haft en officiel kæreste i ti år. Jeg har siden stået som eksklusiv vinder af titlen Single, og gjort mit for at beholde førertrøjen – eller i det mindste den prikkede bjergtrøje, og med hård hånd fejet alle forhold af banen, uanset hvor lang tid manden var i mit liv, eller hvad han lavede der.

Men på sådan en fredag aften som i aften, hvor man teoretisk set sidder alene i lejligheden, og kun er i selskab med guldfisken Herman (Fidel) og Brett’s stemme, er følelsen af det faste forholds snærende bånd meget present. Fordi jeg har ikke selv valgt at sidde hjemme, men i vagtplanlægningens lyksagligheder trækker man nogen gange aben, og det gjorde jeg idag.

Så mens jeg har haft aftenvagt har jeg tænkt, at jeg måske lige kunne smutte ud bagefter. Men når man er i fast forhold så kan man ikke bare gøre sådan noget. Så tager man ikke længere beslutningerne alene, og må indrette sig efter “den bedre halvdel”.

For som situationen er, så sidder jeg og har det ret skidt. Jeg har de smertestillende piller mistænkt for at give mig mere ondt i maven end jeg havde i forvejen. Så ved at undlade at tage den jeg skulle have taget tidligere bliver konklusionen ondt i maven, og igen følelsen af at nyren er ved at sprænge i luften. Men det er jo detaljer; sådanne ting kan jo drikkes væk – altså hvis man var single.

For min tandlæge skulle jo lige lave en hit and run, hvor et enkelt eftersyn til et par hundrede kroner pludselig blev til alt muligt andet, og et (foreløbigt) slutbeløb på ca. 3000 kr.

Jeg bliver svimmel ved tanken om at jeg har brugt så mange penge på under en uge – og på så nederen ting, der gør, at jeg resten af måneden, måske resten af året og livet ikke kan foretage mig særlig meget andet end at sidde hjemme med Herman.

Jeg forestiller mig lidt at det er sådan at sidde i et nederen fast parforhold, hvor udgifter til tandlæge bare er udskiftet med boliglån (til parcelhuset i forstæderne) – og hvor resultatet på bundlinien er det samme: at sidde og se X-Factor på sin sofa fredag aften.

Fordi jeg havde svært ved at magte lige pludselig at være i denne situation, måtte jeg gøre oprør på en eller anden måde. Så igennem kvalme og måske lidt feber smækkede jeg lige en lagkage sammen, så jeg kan spise den til morgenmad imorgen. Bagefter blev jeg i tvivl om dette ikke også bare bidrog til at slå fast at jeg er endt i et fast forhold med en ukendt kombination af nederen ting, når jeg forsøgte at skabe luftkasteller af overskud igennem en kage.

Categories: forhold

Fucking Frederiksberg XVI: Du er ikke gravid » « Vi skal sgu da ligge tæt!

13 Comments

 1. Ja særligt lykkelig lyder du altså ikke lige nu. Håber lagkage til morgenmad hjælper lidt… men på sigt bør du nok ikke få et fast forhold til sådan en svend.

  Kan du ikke gå i byen i aften og charme dig til drinks?

 2. Kender fornemmelsen og føler meget med dig!

  Skulle havde været til 30 års fødselsdag i går, men fantastisk nok vælger den der influenza, ca 5 måneder forsinket at sige HAHA og angribe. Så lige meget hvor meget jeg prøvede min frisk juice, piller, mental overtalelse og andre hundekunster, så måtte jeg erkende at jeg bare ikke skulle udenfor døren.

  Hvor trist er det lige!!! så spiste jeg en halv bøtte Ben&Jerry’s i protest over at min krop var imod mig!

  Jeg holder på at du sniger dig ud af bagdøren lørdag og lader forhold være forhold!! Der skal være plads til at være individuel, selv i et forhold. Så ud og find en lidt naiv mand som vil betale dine drinks for en aften!

 3. Det skider jeg på. Du er den sejeste, jeg kender. Sådan lige helt uprovokeret af fødselsdage eller slige sager at banke en lagkage sammen! Noget mere stil over at sidde lørdag formiddag med en lagkage, end som mig: et stk ristet brød (fra midten af brødet, så det var så stort som muligt), en kop kaffe plus en sukkerknald (ikke i kaffen, men hardcore som et shot). Kur: two days down, 11 to go. Føles som om, jeg har været på kur i tre måneder! Mon sol mætter? Må ud og ligge i den nu ;-)

 4. The CityGirl

  13. marts 2010 — 11:39

  @Inanna & Tårnet: Det er selvfølgelig en mulighed, men det er bare så meget imod hvad jeg synes. Hader piger der ikke kan betale for deres egne drinks, og hader fyre der betaler for dem, fordi de så kan købe sig til et put.

  Jeg kan selvfølgelig være ærlig omkring situationen, forklare forholdet og hvorfor jeg er blanket af… Men er det ikke lige så desperat?

  @Kat: Tak… synes også det er lidt sejt – og lagkagen smager faktisk godt!
  Håber for dig at det der sol mætter, og vil helt u-egoistisk tilbyde at spise for dig også de sidste 11 dage af din kur (selvom jeg jo ikke fatter hvorfor du er på kur…). Jeg går straks igang med lagkagestykke nr. 2!

  • Helt enig, hader når nogle forsøger at nasse drinks :) Men tænkte at hvis han/hun var ærlig omkring at jeg er sgu på spanden på grund af min griske tandlæge… ja så kunne jeg godt finde på at give en øl i sympati. Og nej ikke desperat, men du har jo bare indset at nattelivet er så meget sjovere med dig i, at syntes det er ærgeligt for de andre at du bliver hjemme! Så er det vel fair nok at du får lidt betaling for en god historie?

   og virker det med at bruge drinks til at købe sig til opmærksomhed stadigvæk? troede lidt det stoppede da vi blev 14…

   • The CityGirl

    13. marts 2010 — 13:31

    Jeg tror faktisk også at jeg ville give en sympati-øl, hvis det var :-)
    Og du har jo naturligvis ret i at nattelivet er meget sjovere når jeg er der, hvilket jo også er et fint argument! Men det er sgu så naturstridigt for mig at nasse på andre… måske det bliver næste weekend, når jeg har forliget mig mere med situationen….

    Jeg ved ikke om det stadig virker med at købe sig til opmærksomhed, men kan konstatere, at jeg stadig oplever fyre forsøge sig og tro at de har fri adgang når de har købt en øl til mig. Og ser også stadig piger der åbenbart sælger sig selv for drinks…. Så er ret overbevist om at der er nederen typer der holder den statistik ved lige….

    (Glemte før at ønske dig god bedring, så den får du nu! Og B&J har man fortjent når ens krop modarbejder ens sociale liv!)

 5. Mmmmmmmmmm… Beskriv, hvordan det smager… Hvad er der i den? Hvordan føles det i munden? Og på vej ned i maven? Føler du mæthed? Mmmmmmmm… NEJ, lad være! Shhhhh

  • The CityGirl

   13. marts 2010 — 11:55

   Du skal bare vide, at jeg på ingen måde fortryder at have lavet den, og det virker næsten mere end rigtigt at starte dagen på den måde…

 6. @TCG har din blog været hacket ? for 7 dage siden var det en CG som nægtede at lave lagkage (næsten) og som nu laver den spontant for at glæde sig selv – flot! :)

  Just hjemvendt fra 5 dage i Edinburgh tør jeg dårligt nærme mig netbanken af frygt for hvad der status er der – nogen gode råd i den forbindelse ? :D

  • The CityGirl

   14. marts 2010 — 00:41

   Jeg tror det er alle dårligdommene der gør det – men har egentlig ikke nogen forklaring på lagkage-spontaniteten…

   Eneste råd jeg har til netbanken er at vente med at se på den til der er gået løn ind; så ser det altid lidt pænere ud, og så kan man bedre overskue at se på hvor mange penge man har brugt ;-)

   • okay jamen tak for tippet om netbanken og hjertlig tillykke med de spontane køkkenhandlinger selvom det er på skidt baggrund.

 7. Next stop boredom igen vel :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑