The CityGirl

Tag mig! Tag mig!

Jeg havde dårlig nok selv fået at vide, at jeg havde vundet en ny iPhone i den interne konkurrence på arbejde, før jeg blev bestormet med spørgsmål som:

– Hvad gør du med den gamle?!
– Hvad skal du have for den?!
– Må jeg få den?!
osv osv….

For det første forstår jeg ikke rigtig at folk gider købe en aflagt iPhone, men kan efter idag konkludere, at de, af uransaglige årsager, virkelig er i høj kurs. Hvorfor køber man ikke bare en ny? Nå, men det er må folk jo selv om, og kommer jo faktisk kun mig til gode!

For det andet var jeg, grundet det første, slet ikke forberedt på, at jeg skulle agere sælger og finde de benhårde krejler-egenskaber frem. Så hele dagen gled jeg lidt af på det, og skrev til alle, at de bare måtte komme med et bud, og at jeg ville sælge til højestbydende. I starten lød budene på gratis kost og logi i Málaga (fra Kat), men jeg fik hende affejet med, at det var der jo i forvejen, så det var ikke lige det bedste forhandlingsargument fra hendes side. (Siden har jeg ikke hørt mere fra hende…).
Så var der bud som at jeg kunne give den i bryllupsgave, men jeg affejede det med at jeg end ikke havde fået en invitation, og et bud med at leje min onkel og tantes hus i Florida til en billig penge. Igen en ting, som eksisterede i forvejen.

Lige så hungrende som folk var efter telefonen, lige så ringe var de til at forhandle.
Jeg forlod trygt arbejde, og tog på lagersalg med Søstrene – og da jeg kom hjem lå der så nogle helt seriøse bud i indbakken – og således er forhandlingerne gået rigtigt igang, hvor folk også prøver at forblænde mig med komplimenter som “Og må jeg i øvrigt komplementere din altid smukke fremtoning…” som jeg antager er en del af min kollegas forhandlingsstrategi – alternativt er han bare blevet til endnu en af de lumre kolleger, men jeg tror nu mest på forhandlingsstrategien.

Jeg lader mig ikke forblænde af komplimenter, men tager gerne imod dem, mens jeg synes det er ret underholdende at være så populær på grund af en ledig iPhone.

Categories: arbejde

Inkompatibel familie » « Doping-testet vinder

4 Comments

 1. Champagne (gave fra dig – for hulen, jeg kan da forhandle)? Og jamon iberico a la Kat? Tror vist nok, vi er ved at være der…

  • The CityGirl

   7. marts 2010 — 01:04

   Altså udover jeg med 100% sikkerhed kan sige, at der ikke er nogen bud der overhovedet ligner det (…) så synes jeg der er usikre faktorer:
   1) Kan jeg være sikker på at du ikke har drukket den der flaske champagne jeg gav dig inden jeg kommer derned igen?
   2) Skal jeg købe en ny med og give dig, som du så kan give mig tilbage?
   3) Sidst jeg blev lovet Jamon Iberico a la Kat var det ikke at finde på bordet, og har dig siden haft mistænkt for bare at sige det for at få mig med til din fødselsdag…

   Så jeg synes jeg mangler noget overbevisende i din forhandling…?

 2. Ja, ja og ja. (PS: Til nr 1: har fået hylde i køkken med rødt tema! Rød champagne-indpakning spiller totalt i temaet!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑