The CityGirl

Samtale-terapi med skiveskårede tomater

Jeg vidste det godt, men kan nu endegyldigt fastslå at jeg er skabt til ikke at lave mad. Jeg burde have en helt fast ordning hos Just-Eat, og bare rive mit køkken ned, og lave det om til et walk-in closet.
Men endnu engang modarbejder min tandlæge mig, og fordi hun jo har blanket mig helt af, må jeg jo forsøge at spare. Eksempelvis på mad.

Så jeg forsøgte at være helt overskudsagtig og lave en masse mad, så jeg kan være underskudsagtig resten af ugen, og bare varme diverse ting op. Fire pizzaer var bl.a. planlagt. Tre blev lavet.
For efter at have pillet en halv pose revet mozzarella op fra gulvet, to tomater i skiveskåret tilstand og brændt mig alle tre gange på de 250 grader varme bageplader stoppede jeg legen!

For når man står og råber “Argh! Så hold dog op!” af skiveskårede tomater, efter man HAR råbt af både dej, bageplader og mozzarella der helt umotiveret vælter sig selv ned på gulvet, så bør man gå væk fra køkkenet, lukke døren, og glemme alt om dets eksistens. Forholdet kan ikke reddes, og man bør bare komme videre.

Der står tre pizzaer i køkkenet. Jeg tror ikke jeg spiser dem. Ikke sådan som ingredienserne har røvrendt mig.

Categories: madlavning

Den Store Nabokrig » « Mavesårspigen og Apotekeren

4 Comments

 1. Nu er pizza heller ikke let at forhandle med ! Det er jo fra Italien og dermed totalt utilregneligt bare se på Alfa romeo, mafiaen og deres præsident!

  Nu skal jeg måske ikke fortælle at jeg lige er kommet fra madlavningskursus og alt gik som en leg :D

  Mvh Jens

  • The CityGirl

   16. marts 2010 — 23:42

   Jeg plejer jo ellers godt at kunne kommunikere med de der italienere..
   Og nej, du skal ikke fortælle om hvor fantastisk din aften i køkkenet var. Sådan gider vi ikke!

 2. Måske du kan kontakte Just-Eat; ikke med henblik på at de skal bringe dig mad, men for at de kan bortfjerne de pizzaer du alligevel ikke får spist?

  • The CityGirl

   16. marts 2010 — 23:43

   Hmm.. kunne man måske gøre – men de er lagt i køleskabet hvor de nu kan skamme sig godt og grundigt indtil jeg æder dem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑