The CityGirl

Pinkoden til kaffeautomaten

Der er to kaffeautomater på arbejde. Den ene laver dårlig kaffe, den anden laver rigtig dårlig kaffe.
Faktisk er jeg ikke engang sikker på, at det ER kaffe der kommer ud:
For det ligner ikke rigtig kaffe, det smager heller ikke rigtig af kaffe, og dufter egentlig heller ikke af kaffe. Faktisk er der ikke andet der indikerer at det er kaffe, end at knappen jeg trykker på, for at få ovenstående ned i koppen, er den knap der står “Kaffe” på.

Efter frokost, hvor det var blevet tid til en kop skod-kaffe, stod min studentermedhjælp og jeg og kiggede på automaten. Han ville have noget med fløde i, fordi han mente den kombination var den mest drikkelige, og jeg stod og overvejede de andre muligheder (café au lait (yeah, right!), wiener melange (næppe!), chokolade osv. osv.).
Han forsøgte at få mig med på den der kaffe/fløde kombi, men jeg kan ikke få mig selv til at drikke noget fra den automat der hedder fløde. For det er det jo ikke! Det er maks. bare klamt!

Men jeg tænkte, at det måske godt kan være, at der er en hemmelig pinkode til automaten, som vil udløse en kop drikkelig kaffe. For hvorfor har vi ellers kaffeautomater stående, der ikke kan lave kaffe??

Så jeg skal bare lige have fat i den 18 cifrede kombinationkode (1xcafé au laut, 1xekstra sukker, 2xsort kaffe, 1xWiener Melange, 4xchokolade………………), der kan udløse de gyldne dråber, for det MÅ da kunne lade sig gøre!
Indtil da hedder koden: 3 etager ned, ud på gaden, rundt om hjørnet, ind på Risteriet og 25 kr. for en latte.

Categories: kaffe

Et endnu lowere low » « Konsekvens-læring III

6 Comments

 1. er heldigvis ikke kaffeafhængig, så kan nøjes med at indtag min månedlige kop kaffe derhjemme eller hos venner. men føler med dig, de dage hvor der virkeligt er krise på søvnkontoen, drikker jeg instant istedet for automatens kaffe.

  og nej det er ikke mælk, det er whitener, et dejligt produkt lavet af fedt, olie, sukker og vand… uhmmmmm.. indeholder så vidt jeg husker 40% fedt… så hellere drikke piskefløde i kaffen!

  • The CityGirl

   23. marts 2010 — 19:39

   Præcis – har fået fortalt hvad det der såkaldte mælk fra automaten i virkeligheden er… Men havde da luret at det ikke havde noget med mælk at gøre, og har aldrig drukket det. Dog blev jeg alligevel overrasket over hvor ulækkert det alligevel er….

 2. Eeeeew. Jeg kan kun anbefale at lokke arbejdspladsen til at købe en mere fornuftig kaffemaker. Vi har sådan en espressomaskine, sådan en der kværner og brygger on the spot. Mens man damper mælken. Ahhhh!!

  Det sjove er at den fik vi fordi vi blev ved med at rende ned til den lokale kaffepusher. Det var åbenbart for meget for dem at se på :-D

  • The CityGirl

   23. marts 2010 — 21:00

   Har prøvet alt… har spurgt høfligt, har truet, har været desperat – har sågar oprettet en Facebook gruppe! Intet hjælper…. Så jeg antager at cheferne har koden til automaten…

   Men altså.. den lyder fandme lækker den I har! Der er en anden afdeling på arbejde der har sådan en, hvor jeg nogengange sniger mig hen og hugger kaffe… Men det er bare lidt sølle, ikk?

 3. ellers kan du fylde den med god kaffe ? foreslå at I køber en bedre kaffe og hælder på maskinen – vi har samme model (tror jeg) hos mig men med bedre kaffe i så det er nogenlunde drikkeligt :)

  • The CityGirl

   23. marts 2010 — 22:58

   Er du syg! Normale kaffe-elskende mennesker har ikke adgang til selve maskinen; den er jo bygget ind i væggen, og så kommer der en tekniker i ny og næ når den går i stykker og åbner for det, og så laver den dårlig kaffe igen… Måske den bare brygger ud fra materialerne i væggen… Det ville forklare smagen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑