The CityGirl

Nyrepigen og Apotekeren

Startede dagen med at have sammenstød med über nazi lægesekretær, som blev møgfornærmet på mig da jeg sagde de havde lukket igår, mandag, og jeg derfor ville have en tid idag, og ikke imorgen eller torsdag. Det var en diskussion der åbenbart var vigtig for hende at tage i stedet for at hjælpe mig med at give mig en tid, fordi ifølge hende havde der aldrig været en telefonsvarer der sagde det jeg sagde, og at hun havde været der hele dagen igår (selvom det ikke var hende der tog telefonen, men telefonsvareren der sagde de havde lukket…).
Tilsidst var jeg nødt til at sige, at jeg ikke gad diskutere det, og at det ikke var vigtigt, men derimod var det vigtigt at jeg fik en tid idag fordi det var vigtigt at mine nyrer gjorde ondt.

Helt modvilligt gav hun mig en tid 13.50 og spydigt bemærkningen “Men så er jeg jo nødt til at overbooke”. Jeg takkede sukkersødt mens hun den mentale voodoo dukke fik en tur.

Jeg tænkte, at jeg sikkert kunne forvente lang tid i venteværelset pga. overbookningen, men da jeg kom derop var der helt tomt, og jeg kom til med det samme. Overbookning, my ass!

Jeg tissede i en kop, og min læge testede for bakterier, og så jeg fik ros for min urin: Den var fin og steril. Det er nu de mærkeligste komplimenter man får hos lægen, men alligevel bliver man lidt stolt.
Hun undersøgte mig lidt mere, og fastholdt, at hun ikke mente at det var nyrerne; hun mente nærmere at det var musklerne. Eftersom min urin var fin og sparkling, var der ikke belæg for at tage blodprøver. Det kunne jeg egentlig godt forstå, men syntes ikke det var godt nok. Så vi endte med et kompromis: Hun udskrev nogle smertestillende piller til mig, som jeg kunne tage nogle dage og se om det ville hjælpe, og så fik jeg en tid mandag morgen til en blodprøve. Og så kunne vi tage den derfra.

Inden jeg fik lov til at gå ned på apoteket, blev jeg stoppet af nazi lægesekretæren, der endnu engang ville diskutere telefonsvareren og om hvorvidt der var lukket igår. Endnu engang måtte jeg skuffe hende, og sige, at jeg ikke gad diskutere det – vist lige inden hun hev den frem og afspillede den for mig som bevismateriale, som om vi havde gang i en retssag.

Videre ned på apoteket for at hente drugs, og mens jeg ventede på min tur, lagde jeg godt mærke til en af apoteker-drengene, og at han da så lidt lækker ud. Straks jeg havde tænkt det, måtte jeg trække det tilbage, for kan apotekere være lækre? Er det ikke for mærkeligt at score eller blive scoret af en apoteker? Kan man date en apoteker? Og kan man være sikker på, at han ikke bare tænder på ens sygdomme og kun tager en for sygdommene?

Det blev min tur, og jeg kom ikke i nærheden af Lækker Apoteker, men ham der havde stemplet mig som undvegen mentalpatient dengang jeg i januar skulle have noget mod forbrændinger og myggestik. Det lod til at han havde glemt episoden, men recepten var ikke nået frem til deres database endnu, hvortil jeg kom til at svare at jeg ville gå i Matas og købe shampoo og vende tilbage, hvilket var endnu en ting der trickede ham: Med himmelvendte øjne sagde han “Men vi har jo også shampoo her!”
Jeg smilede og bakkede ud derfra, var bange for at sige endnu flere ting der kunne tricke ham, og gik i Matas.

Da jeg vendte tilbage lidt senere bad jeg til at jeg ikke fik ham Psyko-Apotekeren igen, og slap heldigvis også. Recepten var kommet, men pillerne var ikke i huset. Mens jeg forhandlede lidt frem og tilbage om hvad og hvornår med Normal Apoteker, gik Lækker Apoteker forbi bagved – og måske er det bare mine nyrer, men jeg sværger på at han blinkede til mig og smilede meget flirtende!
Så nu ved jeg ikke helt hvad jeg sagde ja til af smertestillende piller, men de kan hentes imorgen kl. 9.30.

Men hvad nu hvis det er Lækker Apoteker der ekspederer mig imorgen? Skal jeg flirte tilbage? Må man overhovedet det? Og hvordan finder jeg ud af, at han ikke bare tænder på mine sygdomme? Må de overhovedet date, eller er de ligesom de katolske præster pålagt at leve i cølibat – for troværdighedens skyld? Og kan jeg have en kæreste der er apoteker? Det falder jo unægteligt lidt uden for de erhvervs-kategorier familien bevæger sig i.

Categories: sygdom

Hvis jeg kører nu, er du så nøgen når jeg kommer? » « Vil du ae min nyre?

13 Comments

 1. Du skal virkelig passe på. Der er flere forskellige faggrupper på et apotek, så du ved faktisk ikke om flirte fyren er apoteker. Faktisk er det kun ejeren, som er farmaceut uddannet, der er apoteker. Resten er enten farmaceuter eller apoteksassistenter.

  Go for it, Citygirl.

  • The CityGirl

   9. marts 2010 — 22:16

   Det er jo mega besværligt! Så ved man jo ikke hvad man får….

   • Ikke at det overhovedet er vigtigt for indlægget, men der er faktisk ikke noget der hedder apoteksassistent mere, for mange år siden blev stillingsbetegnelsen ændret til Farmakonom, som betyder Lægemiddelkyndig.

    • The CityGirl

     15. marts 2010 — 17:00

     Tak for opdateringen – det gør jo ikke noget at man lige bliver lidt klogere, eller bliver rettet lidt, når man nu sidder og kloger sig om ting man ikke aner noget om ;-)

 2. Yes siger jeg – giv den max gas med Lækre Apoteker.

 3. Tror altså ikke de nødvendigvis skal være i cølibat – det regnes sikkert som plus (og meget muligt er det en sjældenhed,) hvis de kan udtale sig med en vis autoritet om brugen af diverse contraceptivae.

  • The CityGirl

   10. marts 2010 — 17:46

   Måske – men cølibat bliver jo, af uransagelige årsager, anset for gøre en person mere troværdig… På den anden side er katolikker måske bare fandens dygtige til PR!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑