The CityGirl

Mavesårspigen og Apotekeren

Jeg er ikke ubetinget glad for at være gået fra diagnose med nyrer til diagnose med mavesår – eller i hvert fald derhenad. For på en eller anden obskur måde, så lyder diagnoser med nyrer bare lidt mere sødt i forhold til diagnoser med mavesår og mavesyre.
Men jeg tror at lægen ramte plet denne gang – for efter bare én pille virker det nu som om jeg går mod levesiden, og sidder/ligger ikke længere og vånder mig mens jeg tager mig til maven. Så jeg satser på, at når jeg tager den anden pille i aften, så kan det kun blive en fest!

Noget af det eneste positive ved at have fået en ny diagnose er, at man jo så også får nye drugs. Og drugs skal jo hentes på apoteket, og på apoteket er Lækker Apoteker. Og denne gang talte vi sammen! Eller udvekslede to sætninger…

For jeg blev betjent af en vist nok meget ny pige, som var nødt til at få hjælp af Psyko Apoteker. Så jeg stod længe ved hendes kasse og ventede, alt imens Lækker Apoteker fik ekspederet et par andre kunder og dermed gik forbi mig et par gange, mens han alle gangene smilede (flirtende?) til mig. Da han gik forbi mig tredje gang spurgte han: “Er du blevet sat på standby?”, hvilket åbenbart gjorde mig helt perpleks, for jeg var ikke lige forberedt på at TALE med Lækker Apoteker. Så mit svar blev noget i stil med: “Jae… nej… øhh.. ikke rigtig… de er bare ved at ….. Det er ok!”

Samtidig med at jeg rablede random svar af mig, hvilket ikke lod til at bringe ham det mindste ud af fatning, lagde jeg mærke til at han havde de der hvide træsko på, som folk i sundhedsvæsenet har det med at gå i. Ikke super sexet. Faktisk utrolig usexet. Faktisk decideret turn-off. Og jeg undrede mig over, hvorfor han havde dem på (de fleste andre havde ikke sådan nogle på), når nu resten så meget godt ud. Hvorfor så ødelægge det med et usexede hvide træsko?

Jeg må indrømme, at selvom det formentlig er mig der har flest minuspoint fordi jeg hele tiden står nede på det apotek, så trak de der hvide træsko altså ret meget ned. Er ikke sikker på at jeg kan date en mand der går i hvide træsko.

Categories: sygdom

Samtale-terapi med skiveskårede tomater » « Diagnose: Du er en gammel sur mand

9 Comments

 1. Bare rolig. Det er helt sikkert kun på arbejdet de hvide træsko er på… Og hvis ikke så er det på tide at slå Lækker Apoteker ud af hovedet…

  • The CityGirl

   15. marts 2010 — 18:42

   Men kan man se igennem fingre med det, når man VED at han har dem på på arbejde? Eller det er måske det der hedder “ægte kærlighed”……..?

 2. … Vil du hellere ha’ at han har crocs på…?

  Hvide træsko kan overleves – crocs er så meget dealbreaker

 3. Jeg tror du skal være meget glad for at nyrerne virker, det er sq noget skidt når de står af.

  • The CityGirl

   15. marts 2010 — 21:04

   Helt enig; det er bare sådan mere ordlyden i diagnosen; at det lyder bedre med nyrer…
   Men er glad for at de trods alt stadig holder ved! ;-)

 4. Synes, begge diagnoser lyder lidt ulækkert. Din klammeste rubrik indtil videre var noget med at massere dine nyrer… Har haft grimme drømme efter den.

  Træsko uanset farve er utilgiveligt. Den viden vil altid ligge og rumle et eller andet sted og titte frem på upraktiske tidspunkter…

  • The CityGirl

   16. marts 2010 — 12:36

   Troede ikke du var så sart!
   Og jeg kunne aldrig finde på at bede om at få masseret mine nyrer; jeg ville bare gerne have dem aet. Det er der da ikke noget ulækkert i? Jeg taler jo udvendigt, ikke indvendigt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑