The CityGirl

Krænkende trusse-indhold

Jeg ved ikke hvad I andre har i trussen, men jeg hverken blå væske, radiobiler, strandstole eller parasoller – eller noget som helst i den dur. Den sidste reklame-kampagne der fik mig til at ligne et spørgsmålstegn var Always’ sidste, hvor de af uransagelige årsager vælger at smide radiobiler i trusseindlægget – for at optimere salget?

Vi troede at bunden var nået, for mærkelige, nærmest krænkende reklamer, da de skruede op for gøgler-blusset dengang:

Men så lavede de en ny, hvor trusseindlæggene agerer strandstole og parasoller… Jeg har hverken strand eller regn i trussen, så mit eneste spørgsmål til de ansvarlige hos Always er: Hvorfor?!

Jeg føler mig næsten lidt krænket, og er i hvert fald frastødt af deres reklamer – og synes under alle omstændigheder, at de bør få sig et tjek hos lægen, hvis de har noget som helst i trussen der tangerer til de ting de smider i, i reklamerne. Og så vil jeg anbefale at de får ansat nogle kompetente mennesker, som ikke spilder reklamebudgettet på krænkende gøgl!

Categories: agurketid

Oh brother… » « Den Store Nabokrig

15 Comments

 1. Måske er det Buy’n’Large der står bag? Der er da ihvertfald lidt af det hele, i Wall-E.

 2. Synes egentlig du er lidt småsnerpet her. Jeg ved jo med 100% sandsynlighed at jeg er udenfor målgruppen og kan derfor være mere objektiv – måske… Og jeg er sikker på at det er fantastisk at have mens. Faktisk gør den slags reklamer mig en lille smule misundelig. Jeg vil også have parasoller og radiobiler i de nedre regioner… Faktisk kan man jo komme med argumentet at reklamen er direkte kønsdikriminerende… Bare fordi jeg er mand skal jeg gå glip af alt det sjove? Altså først var det dildorevolutionen (læs: sex and the city) Og nu er det så menstruationsrevolutionen, hvor selv de dage som alle mænd ellers er blevet lært at hade, nu bliver til de sjoveste nogensinde… Jeg er lige ved at kalde mine brødre til kamp! Hvad bliver det næste? At vi alle skal sætte os i rundkreds med et spejl og analysere og lære at elske det dejlige smukke menstruationsblod?

 3. Denne alternative reklame opsummerer det meget fint.. ->
  http://www.youtube.com/watch?v=lpypeLL1dAs&feature=player_embedded – ’nuff said!

 4. Iøvrigt er “Mens” en bar i Teglgårdsstræde hvor de nødig lukker kvinder ind. Go figure.

 5. Mon ikke reklamen er lavet af MÆND?

 6. Såså… msåke I skulle prøve kræfter med en quiz istedet for at skælde ud på mænd?

 7. Men alligevel, så lyder det federe. Sådan: “Skal du med ud at bade?” – Nej, jeg har radiobiler i trussen. Eller: Nej, jeg bliver på strandstolen i dag.

  Hep!

  Bedre end alt det andet, man kan finde på at kalde det. (2. date med fyr engang. Scene: hans mormors 80-års fødselsdag (tja), onkel råber ud over salen: er hun go’ i sengen? Date svarer (råbende): Det ved jeg ikke. Hun har russere på besøg)

  Jeg ta’r radiobilen til hver en tid!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑