The CityGirl

Konsekvens-læring III

Det hænder at man her i livet begår nogle fejltagelser, og dem indser man i den grad, når man er nødt til at sende følgende tekst til sin veninde: “Fuck! XXX er til seminaret. Der er 30 min pause. Lige nu har jeg været på toilettet i 10. Han er så dum at se på. Fatter ikke mig selv for de år siden. Kan de gamle spøgelser ikke bare fordufte fra jordens overflade?”

For vi kender det jo allesammen: Der er bare ting vi helst ikke vil stå ved at vi har gjort. Som eksempelvis at have været forblændet af idioter, som til tider kunne tangere til psykopater.

Vi har alle skeletter i skabet, men vi er også nogen, som igennem tiderne har lavet så graverende fejl-dispositioner, at skeletterne er bliver differentieret og nu står i prioriteret rækkefølge, så man i det mindste har gjort sit for, at de værste ikke vælter ud først.

Og når man vælger at sende ovenstående tekst, så vælger man også at gøre det til den veninde, hvor man har kendskab til, at hun har mindst lige så slemme skeletter gemt i skabet – og som derfor forstår en.

Og man kan ikke lade være med at sidde lidt med følelsen af, at det er pisse uretfærdigt. Ikke at man engang i tidernes morgen indlod sig på idioten (selvom det vil være rart at kunne fralægge sig dét ansvar), men at det alligevel ender med at det bagerste skelet falder ud først, og at man skal konfronteres med spasseren gang på gang.

For vi HAR lært af vores fejltagelser, og vi laver ikke den samme fejl to gange (i hvert fald ikke tre!), så hvorfor kan vi ikke blive belønnet med at de her idioter bliver fjernet fra vores liv? Hvorfor har PET ikke et eller andet omvendt beskyttelsesprogram, som man melde disse her mænd til? Vi har jo testet dem, og vi skriver gerne under på, at bare bør fjernes fra vores liv. Det er jo ikke fordi vi har begået hybris og derfor skal straffes med nemesis – vi handlede jo i god og naiv tro. Nu er vi bare blevet klogere.

Categories: mænd

Pinkoden til kaffeautomaten » « Succeskriterie #1: På fri fod

4 Kommentarer

  1. Blot endnu et incitament i rækken: land fly… Fungerer bare SÅÅÅÅ godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑