The CityGirl

Jagten på Den Lille Gumbas

Jeg nægter at tro på, at jeg var den eneste der kiggede ud af vinduet i morges og overvejede at opfinde en sygdom for at blive under dynen. For det dér der blæste forbi udenfor vinduet kunne jo ikke artsbestemmes; var det regn? Var det sne? Var det mandagsstraf?
Så jeg mærkede virkelig efter i kroppen, og helt ind i sindet for at se om jeg var klar til Den Lille Gumbas, men jeg kunne ikke engang mærke kontaktfladen mellem fødder og sti, for slet ikke at tale om kontaktfladen mellem måge og kind.

For jeg kunne ikke abstrahere fra det der skete udenfor mit vindue i soveværelset; det der lortevejr og så endda på en mandag. Min krop virkede alt for rask til at jeg kunne fake nogen som helst sygdom – ikke engang mavepinen fra igår var der nogen rester tilbage af. Så med mindre jeg skulle lyve lodret, blev jeg nødt til at gå ud i det ubestemmelige vejr.

Og mens jeg stred mig igennem det der ubestemmelige snask, kunne jeg ikke lade være med at tænke, at os barnløse mennesker er virkelig dårligt stillet. Jeg tænkte, at der med garanti ville være en del fra arbejde, der idag meget behændigt havde “Barnets første sygedag” – og det er der også.
Sådan nogle tricks kan vi andre jo ikke hive op af hatten. Ingen vil jo tro os hvis vi pludselig påstår at have et sygt barn, og hvis vi forsøger med guldfisk eller andre kæledyr vil det nok ikke optimere ens chancer for noget som helst andet end at fremskynde processen med opholdet på den lukkede.

Så mens folk med børn kan snyde sig til flere fridage*, må vi barnløse forsøge at finde Den Lille Gumbas, for det virker som det eneste rigtige at gøre på en dag som idag.

*Nej, jeg gider ikke høre om at man overhovedet ikke har fri når ens barn er syg. Kan godt se, at hvis barnet virkelig er syg så kan det være lidt anstrengende, men ellers har jeg hørt rigelige historier der understøtter min påstand om at børn kan give lidt ekstra pjæk…

Categories: mandag

Et nyt low » « Homo-erotik henover lagkage

6 Comments

 1. Godt og nærværende indlæg – vi har lige haft den diskussion her på kontoret dog med den krølle at børnechecken kom ind over også :)

  Jeg ville jo gerne have et par omsorgsdage da min motorcykel snart skulle på gaden osv. men der findes åbenbart kun omsorgsdage til børn – så det kunne jeg ikke få !

  • The CityGirl

   1. marts 2010 — 12:22

   Ja, den der børnecheck er også uretfærdig! :-D
   Jeg synes bestemt at din motorcykel er lige så meget berettiget til omsorgsdage som børn – ligesom min sofa også trænger til omsorgsdage…

   • ja og et godt råd spørg ikke efter omsorgsdage til playstation det virker heller ikke. Selvom den trænger til motion fordi den er blevet lidt tyk…

    Dog vil jeg forsøge med pcs første sygedag den har fået virus :D

    /Mvh Jens

    • The CityGirl

     1. marts 2010 — 15:59

     Good one – lad mig vide om den går igennem! Hvis den gør det, kan det også være man kan få børnepenge til den? ;-)

 2. bad news !

  Nej den virker ikke (ihvertfald på mit arbejde) men det skal da ikke stoppe dig fra at prøve.

  Jeg har så lige været på http://www.borger.dk og kan ikke finde “blanket til ansøgning om børnepenge til pc for enlige forsørgere” så tror ikke den går desværre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑