The CityGirl

Inkompatibel familie

Min bror ringede klokken halv et, og jeg registrerede det kun fordi min mave pludselig vibrerede. Jeg ved ikke rigtig hvordan min telefon havde fundet vej under dynen, men jeg antager at vi har ligget i ske hele natten, måske kun den halve – men man må jo tage hvad man kan få.

Jeg orkede ikke at tage den; det lugtede af at jeg skulle ud i solen og være kæk, så jeg lod den ringe ud.
Ganske rigtig fik jeg så en voicemail med nogenlunde følgende ordlyd:
Jeg er ude og gå tur med barnevognen og ville høre om vi lige skulle hive en kaffe!

Jeg ved godt, at det ikke er normalen at ligge og sove til på den anden side af middag, men som min bror bør man vide, at det er det jeg gør, hvis ikke jeg har nogen aftaler.
Efter lidt ringen frem og tilbage fik vi fat på hinanden, og jeg kunne give ham et afslag, som han tolkede lidt forkert i sit kække tempo-humør:

– Jeg synes bare ikke du skal sidde indenfor og være sur på verden!
– Men…. det er jeg heller ikke…. sidder bare i nattøj og burde være ude hos de gamle nu, så jeg har ikke rigtig tid til at mødes inden…
– Skal jeg ikke bare gå mod Nørrebro nu, og så kan vi ses om 20 minutter??
– Jamen, jeg har jo ikke tid….

Forsøgte at gå på kompromis og foreslå imorgen, men det endte i en diskussion om DMI vs. Vejr2 og Peter Tanev, som man ikke kan stole på: Han lyver bare så meget! Jeg kan ikke ha’ det!
Okaaaay… Helt klart ting jeg ikke kan diskutere med søvn i øjnene…
Jeg aner ikke om vi har en aftale imorgen, faktisk ved jeg kun, at Peter Tanev lyver, og vist nok også DMI. Men jeg forsøgte at understrege, at det ville være rart med en halv eller måske en hel times varsel inden kaffen imorgen – hvis der altså er kaffe imorgen.

Jeg er virkelig ikke kompatibel med kække mennesker med børn, der er helt friske i weekenden, og åbenbart glemmer hvordan det var at sove at længe og ligge på sofaen, og ikke havde trang til at komme ud og vandre kækt igennem København bare fordi solen skinner.

Categories: vejr

Terrorist-nyrer » « Tag mig! Tag mig!

2 Comments

  1. hvorn var det der lagersalg?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑