The CityGirl

Hvis jeg kører nu, er du så nøgen når jeg kommer?

Den gamle iPhone er solgt, og endda uden at jeg skulle gøre særlig meget salgsarbejde. Den nye iPhone er på trapperne (satser stort på at den står på mit bord imorgen!), så derfor sidder jeg og klargører den gamle. Køberen vil jo gerne overtage den ASAP, og det kan jeg godt forstå.

Men når ens gamle telefon ikke bare skal ned i skuffen (som de plejer), skal man lige være helt sikker på at de kriminelle beviser er HELT væk, og samtidig lige sikre sig, at man ikke sletter noget man gerne ville have gemt. Så jeg har de sidste tre timer gennemgået indhold af iPhone fra ende til anden – og det er alligevel en del, når man har formået at få 16 GB fyldt op med en hel del andet end musik.

Blandt andet kunne jeg konstatere, at jeg det sidste års tid har sendt intet mindre end 4290 smser – og jeg synes ellers ikke jeg er den sms’ende type… Eftersom jeg har haft telefonen i næsten et år, kan det konstateres, at jeg har sendt 11,8 sms’er i snit om dagen – men den går jo også tilbage til dengang jeg havde noget med mænd at gøre, og mænd der udelukkende forsøgte at kommunikere via sms.

Jeg kunne ikke dy mig for at læse nogle af dem igennem, og der er helt klart guldkorn som burde have været gemt, vi nævner i flæng, mens vi trykker på “slet”:

 • “Hvis jeg kører nu, er du så nøgen når jeg kommer?”
 • “Du kan bade her. Det gør jeg. Fint du er sur. Bare du er lækker og tændt”
 • “Det er ikke mange sex tilbud man får :-)”
 • “Jep. Men jeg er jo dum. Du kommer bare fordi hvis du ombestemmer dig!”
 • “Min pik er jo ikke meget større end en lille tampon”

Der var vel alt fra desperation til selverkendelse – og endda et par morsomme ind imellem. Om jeg begriber at jeg rent faktisk har formået at kunne svare på de fleste…:

Men man er vel ikke verdensmester i kommunikation for ingenting!

Categories: fortid

Mit liv som hemmelig agent » « Nyrepigen og Apotekeren

14 Comments

 1. Der er intet galt med lidt velplaceret desperat optimisme :) Jeg er bare glad for ved nærmere eftertanke at min telefon ikke gemmer mere end de sidste 100 udgående beskeder, for jeg er da egentlig nok ret sikker på at jeg har sendt en eller to af den slags beskeder til kvinder også :) Men jeg har så heldigvis kun svarene liggende.

  • The CityGirl

   10. marts 2010 — 14:09

   iPhone gemmer både udgående og indgående (se ovenstående billede) – så jeg har det hele ;-)

   • okay… note til selv.. skriv aldrig sms’er til kvinder med Iphones! Jeg kan få noia nok over når man venter på svar at den der besked skal bare kun ses af hende og ikke hendes veninder :) Men når i ligefrem har mulighed for at smide dem på nettet bagefter… Jeg går over til at bruge post-its i stedet! Lige logging i Msn er slået fra :)

    • The CityGirl

     10. marts 2010 — 17:34

     Offentliggør normalt ikke sådanne ting, men når det nu lå der – helt omme i gemmerne, fordi jeg åbenbart er typen der ikke sletter noget med mindre jeg skal (ligesom Outlook på arbejde får lov til at stå indtil man får sur besked fra systemadministrator…).

     Men jeg morede mig selv over det igår, for i virkeligheden er det en hel roman. Og god underholdning skal man da dele med folket! ;-)

 2. Ha, ha! •“Min pik er jo ikke meget større end en lille tampon”

  Hvad i hulen svarede du på den? Eller måske mere vigtigt: hvad gik forud for den?

  En lille tampon! Så er det på en måde lidt forkert at kalde den for en pik…

 3. Jeg vil også have en iphone. Det er super smart at du kan lave skærm dumps af sms trådene. Men jeg mangler altså replikken på “Griner.. Er den da skrumpet?”.

  • The CityGirl

   10. marts 2010 — 17:36

   Du mener svaret? Well, det var ikke særlig interessant, og nu kom det kun på fordi Kat efterlyste mit svar ;-)

 4. Det her fitter nicely ind i kategorien TMI :o) (Too Much Information for begge jer der ikke kender det udtryk)

 5. Heheheh. Det er sgu morsomt. Gid man var single så man om 1 år kunne se tilbage på årets spændende lir-sms’er.

  • The CityGirl

   11. marts 2010 — 23:13

   Der skal jo være visse fordele ved at være single – og ikke mindst så doven og distræt at man har SÅ forældede ting liggende ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑