The CityGirl

Hit and Run

Så kunne man få armene ned igen, og stoppe det der pjat med at være i godt humør. Godt at jeg har min tandlæge, som lige kan sørge for at jeg holder jordforbindelsen, ved at mishandle mig en halv times tid, og sørge for at jeg naturligvis selv betaler for at blive torteret.

Fucking 1800 kroner, for det påståede lille hul, og den påståede udskiftning af sølvplombe. Og som jeg kom til at sige til assistenten “Ja, det påstår I jo. Man kan jo aldrig rigtig argumentere imod.” hvorefter det viste sig at hun havde lige så lidt humor som min tandlæge, og straks hev røntgenbilleder frem som bevismateriale.

Eftersom tandlæger ALDRIG er billige, og regningen altid bliver på den gode side af 500,- og helst fire-cifret, ligegyldigt hvor lidt man skal have lavet, valgte jeg at spare hvor jeg kunne, og takkede tappert nej til bedøvelse. Så kunne jeg også være sikker på at komme HELT ned på jorden, og ikke være for kæk eller noget.

Det var lettere ubehageligt, men blev glad for at have sparet 225,- da regningen på 1800,- kom. Og endnu engang fik receptionisten et nej til at få lov til at tage billede af mig til journalen: Tror du selv du får et smilende billede af mig EFTER I har mishandlet mig og røvet mig? De får ALDRIG mit billede! Det er det eneste jeg kan kæmpe imod med…

Categories: straf

Tid til at kaste sig i grams » « Mit liv som hemmelig agent

4 Comments

  1. Må man spørge om du glemte at be’ på vej ind??

    • The CityGirl

      11. marts 2010 — 20:37

      Argh! Ja, det glemte jeg! Og det værste ved det var, at jeg tænkte på det da jeg gik ud af døren på arbejde, men glemte alt om det efterfølgende…. Pis!

  2. Det var godt, at du nægtede dem at tage billede af dig til journalen. For de gør det garanteret ikke gratis. :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑