The CityGirl

Go to hell, Miss Fortuna!

Okay! Så stopper vi med at spilde penge på det der Lotto; magter simpelthen ikke at tabe til nordmænd!
Men hvordan skal jeg så blive hurtig rig?

For det skal jeg jo – primært pga. forestående røveri hos tandlæge, sekundært fordi jeg bare trænger til det.
Jeg brugte de sidste penge på Danske Spil kontoen på skrabespil, og det gav selvfølgelig heller ikke en hujende fis.

At opfinde noget genialt er selvfølgelig ikke svært for mig, men det tager bare for lang tid fra idé til million. Det bedste sats er at blive pludselig arving til en fjern, rig slægtning, men jeg må indrømme at jeg ikke er sådan helt optimistisk omkring det.
En anden mulighed er at stille op i diverse reality shows, men så er vi ude i ting, som jeg ikke rigtig kan forene mig selv med; jeg kan ikke knalde for åben skærm, for slet ikke at tale om at nedsænke min IQ til amøbe stadiet, og jeg hvis jeg skal sidde overfor Hans Pilgaard, kommer jeg bare til at smække ham en, fordi han er så irriterende.

Den sidste mulighed for at blive hurtig rig, er også den hvor man skal sælge sin sjæl til djævlen, glemme alt om moral og etik, finde et endnu lowere low end Paradise Hotel og gifte mig med en rig mand – og hvis jeg skal gøre det på den rigtige måde, skal det vel være en mand der er har alderen mellem skindød og død. Det kan jeg heller ikke rigtig.

Jeg bliver aldrig rig, og det må jeg erkende – har bare brug for lidt tid til at komme overens med det faktum.

Categories: uretfærdighed

Det er jo bare sex » « Åbent brev til Lykkens Gudinde

6 Comments

 1. Jeg håber de snart laver en version af Hvem vil være Millionær, der hedder Mig og min Blogbuddy eller sådan noget. Så kan vi melde os til og give Hans Pilgaard et ordetlig lag tæsk. :D
  Jeg vandt faktisk engang 500 kr på et skrabespil på Danske Spil. Dem spillede jeg op.

  • The CityGirl

   4. marts 2010 — 10:26

   Hahahaaa! Den er jeg frisk på! Dig, mig og Hans P – og så naturligvis millionen :-D

   Jeg vandt faktisk også 40 kr. igår på et skrabespil. Dem spillede jeg op.

 2. Jeg har aldrig fattet hvad der skulle være galt i at gifte sig for pengenes skyld. Mig bekendt kan man godt elske penge. Og kærlighed er vel kærlighed. Men ja klart – det gør det nemmere i længden hvis manden er ældoldgammel. Men så igen, hvis han er yngre og rig, så bliver han vel ved med at tjene penge… det skal man heller ikke kimse af!

  • The CityGirl

   4. marts 2010 — 12:11

   I get your point – men det er jo ikke pengene, som jeg elsker, som jeg gifter mig med? Så skal jeg lyve om at jeg elsker manden der har pengene, som jeg elsker… Synes bare det kan være besværligt at leve sit liv på en løgn, men det er måske bare et spørgsmål om øvelse?

 3. Min eks vandt engang 1000kr på en mini-skraber. Jeg brugte straks hver en krone på mig… Og der blev den der med ‘held i spil giver uheld i kærlighed’ vist bekræftet. (Trods daglig afkræfning på denne blog…hmm)

  • The CityGirl

   4. marts 2010 — 12:12

   Måske kan man bare godt have uheld i både kærlighed og spil, men ikke held i begge dele?
   Uanset hvad så føler jeg mig groft snydt på alle måder!
   Men synes det var det rigtige at gøre, at du brugte rub og stub på dig selv! ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑