The CityGirl

Fucking Frederiksberg XVI: Du er ikke gravid

Så var det at man lørdag stadig sad og var blanket af af sin tandlæge, og i øvrigt stadig havde syge smerter i maven, og ingen arbejdsvagter eller andet sjov at dulme det hele med.

Så jeg besluttede at køre ud til mine forældre, og i kedsomhedens tegn ligge på deres sofa, få vasket alt vasketøjet og få et anstændigt måltid mad. Alternativet var jo at ligge på min egen sofa, ikke få vasket noget tøj og formentlig ikke få et anstændigt måltid mad.

Således så gjort. Men smerterne i maven forsvandt ikke, og proportionalt med tiden der gik, hvor jeg ikke fik det bedre, blev mine forældres ansigtsudtryk mere og mere bekymrede at se på. Så klokken 22.30 fik de mig overtalt til at ringe til vagtlægen.

Jeg havde nægtet i lang tid, for jeg hader vagtlæger. Det er altid en eller anden syg form for forhandling man skal have med dem, hvor de som udgangspunkt tror at man faker. Helt overraskende kom jeg igennem til en utrolig flink en af slagsen, som bestemt syntes at jeg skulle komme ind så de kunne se på det. Ikke nogen grund til at have ondt. Det kom helt bag på mig at tale med en med menneskelig forståelse, så derfor tog jeg afsted, selvom jeg egentlig bare ville have afklaring på et par ting i telefonen.

Inden jeg kom op af sofaen havde min far allerede fået overtøjet på, og insisterede på at køre mig ind på Peter Bangs Vej, som jeg havde fået at vide jeg skulle tage hen. Lægevagten på Peter Bangs Vej lukkede klokken elleve, hvilket man godt kunne have tænkt sig at den flinke vagtlæge havde sagt i telefonen. Så jeg skulle over på skadestuen på Frederiksberg Hospital.

Det huede mig ikke at jeg skulle til lægevagten på Peter Bangs Vej, og det huede mig endnu mindre at skulle på Frederiksberg Hospital. Blev nødt til at sige til min far, at hvis de indlagde mig der, ville jeg overflyttes til Riget ASAP. Jeg kan jo ikke være indlagt på Fucking Frederiksberg…

Skadestuen var helt tom, hvilket i sig selv var suspekt. Hvilke skadestuer er tomme lørdag aften/nat?!
Jeg blev bedt om at tisse i en kop, og skulle derefter vente. Ikke lang tid for en skadestue, men utrolig lang tid for en rungende tom skadestue.

Endelig kom en ung læge til. Lidt for ung. Overvejede om han overhovedet var myndig endnu, og besluttede med mig selv efterfølgende at han ikke var det.
Først virkede han interesseret i hvad jeg fortalte, og virkede faktisk som om han lyttede. Så trykkede han mig på maven og ryggen, og eftersom jeg ikke skreg i smerte så afviste han nærmest hele sagen. Jeg forsøgte at forklare ham mere. Forsøgte at få svar på bare et minimum af ting, men svaret hver gang var “Det ved jeg ikke”. Det eneste jeg fik at vide af konkrete ting, inden han gik ud af døren mens jeg stadig talte til ham, var at der ikke var noget at spore i min urin, sådan umiddelbart. Og at jeg ikke var gravid.

Og så stod man på Fucking Frederiksberg klokken halv et lørdag nat, stadig med ondt i maven, og en negativ graviditetstest – hvilket ikke ligefrem var Breaking News for Nonneklostret på Nørrbro.

Categories: sygdom

Diagnose: Du er en gammel sur mand » « “The CityGirl is no longer listed as single”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑