The CityGirl

Doping-testet vinder

Jeg vandt! Altså ikke de 75 millioner i Lotto, som en fesen nordmand løb med, og jeg taler heller ikke de 38 kroner som dagen efter tikkede ind på kontoen, og som jeg kun kunne kategorisere som hån. Jeg mener, det dækkede jo ikke engang dagens frokost den dag.

Men idag da jeg kom ind på arbejde, lå der en mail i indbakken om, at jeg havde vundet den interne konkurrence vi har haft kørende de sidste to uger.
Præmien er en ny iPhone, og jeg glæder mig som et lille barn til den lander hos mig!
I mellemtiden er jeg så blevet beskyldt for snyd, doping, ulovlige præstationsfremmende metoder, og blevet udsat for diverse dopingprøver af de forsmåede kolleger, som åbenbart ikke helt kan komme overens med at jeg slog dem stort.

Men de finder ikke en skid! De må bare erkende, at jeg bare er dygtig og bedre end dem – og at jeg har fortjent min nye iPhone fuldt ud!

Categories: arbejde

Tag mig! Tag mig! » « Mit liv som vaneforbryder

8 Comments

 1. Misundelse er en grim ting ;-)

 2. Jeg tror det skyldes at din karma-tavle blev gjort ren af de stearinlys igår!

  Tillykke!

 3. Hvor cooool!! Tillykke med den. Min iPhone er endnu ikke købt, jeg afventer afgørelse om bruttolønsordning på jobbet. Suk – der når da at komme en ny version inden jeg får en. Så jeg er lettere misundelig!

  • The CityGirl

   5. marts 2010 — 23:50

   Tark! Men hvis du får en nyere model, så er det jo mig der ender med at blive misundelig…
   Uanset hvad; så glæd dig! Din verden vil ikke være den samme efter du får sådan en – og man forstår ikke hvordan man har kunne leve uden en før ;-)

 4. Du var heldig fordi der var nogen der ikke måtte deltage i konkurrencen :-)

  • The CityGirl

   5. marts 2010 — 23:51

   Men det er jo fordi man på forhånd vidste at I ville snyde :-D
   Og det er jo ikke mig der har lavet reglerne – for en gangs skyld var jeg bare menig deltager!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑