The CityGirl

Kiss Kiss Bang Bang II

10. september 2008 forsøgte drengene fra CERN at få jorden til at gå under, hvilket man vist godt kan sige ikke gik så godt. Så brugte de 120 millioner til at reparere maskinen, og nu skulle det angiveligt ske imorgen.

Dengang sad jeg også på arbejde, da jeg fik beskeden om dommedag, og syntes det ville have været på sin plads med en fællesmail fra de der forsker-idioter. Bare lige et heads-up på at det er ok at pjække fra arbejde og bruge tiden på noget mere fornuftigt.

Idag fik jeg beskeden kvart i lukketid, og syntes måske godt at jeg kunne have brugt dagen på noget lidt sjovere end arbejde.
Så kunne jeg jo have brugt tiden konstruktivt og gjort alle de ting, som man ikke kan gøre uden konsekvenser, når imorgen ikke er dommedag:

 • Jeg kunne have overtrukket mit Visa som en anden Stein Bagger uden at få en opringning imorgen!
 • Jeg kunne have erklæret min kærlighed til en mand og brugt de sidste timer i universet på fantastisk elskov!
 • Jeg kunne have drukket mig stiv i champagne (oven i købet på en mandag!) uden at vågne op med tømmermænd!
 • Jeg kunne have forædt mig i stenbiderrogn (det er jo sæson) og sushi!
 • Jeg kunne have købt min Porsche kontant og overtrådt alle fartgrænser og sikkert få frakendt mit kørekort – men who cares? Vi er her jo ikke imorgen!

Der er ca. 14 timer til at jorden måske går under, og jeg er egentlig lidt for træt til at få gennemført nogle af ovenstående ting, eftersom jeg har brugt dagen på arbejde (tak for lort, forsker-dudes!)
Så min sidste dag, inden jorden går under, har været en mandag med arbejde, en tur på posthuset og i Fakta, og udsigt til en aften med kylling/pasta i skæret fra Paradise Hotel.

Jeg håber jeg er her imorgen, og deres lille forsøg mislykkes igen – og at de næste gang husker at sende en reminder ud!

Categories: mandag

Direkte fra hestens mule » « Mig og min narko-buddy

5 Comments

 1. du kan sågar se jordens undergang live for den beskedne sum af 30 kr ! ikke ringe vel ?

  http://plus.politiken.dk/ARRANGEMENT/Foredrag/BIG_BANG%284823%29.aspx

  enten ser du som den første jordens undergang eller også er du den første der kan råbe “FRYD” og grine hånligt ….

  Mvh Jens

  • The CityGirl

   29. marts 2010 — 22:50

   Tak, men jeg skal ikke støtte de der forsker-tosser på nogen måde! Ikke før de lærer at sende en fællesmail ud…. Hrmpf!

 2. Og det ville have været alletiders, hvis du havde gjort det hele på en gang. Ædt dig brækmæt, mens du drak dig en infam brandert til. Hævet penge og købt den Porsche, hvorefter du så også kunne have mistet kortet på drukkørsel, mens du havde travlt med at komme hen til udvalgt mand.
  Måske en typisk lørdag for nogen, egentlig.

  • The CityGirl

   30. marts 2010 — 12:20

   Ja, og sådan en typisk lørdag kunne jeg have haft på en mandag! Men næ nej, det skulle jeg ikke have lov til for de der forsker-tosser….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑