The CityGirl

Sort er den nye sort

Jeg havde ja-hatten på næsten hele dagen, det var kun i den halve time jeg brugte på Telenor og deres forpulede kundeservice at den meget hurtigt røg af og blev erstattet af nej-hatten. Hvis deres servicemedarbejdere ikke har ja-hatten på, så gider jeg fandme heller ikke!

Heldigvis havde jeg Nørrebro-Pigen i den anden ende af MSN til at give en virtuel skulder at græde de virtuelle mandags-tårer ud ved, og hvis ikke hun havde været der og guide mig igennem mandagens lort, så havde det været lidt svært at beholde ja-hatten på.

Men den blev på, og efter arbejde hentede min far mig og kørte mig hjem med de møbler jeg havde “glemt” at tage med da jeg flyttede for ti år siden. Efter første læs var læsset af, tog vi i Ikea, for han havde skægt nok virkelig meget lyst til at tilbringe mandagens rush-hour i Ikea med sin yngste datter.

Med en kirurgs præcision skar jeg mig igennem masserne og pøblen og fandt de ting jeg skulle have – og endda uden at miste min far undervejs. Det ville også have været lidt pinligt at skulle kalde ham over højtalerne: “The CityGirl’s far er blevet væk. Han blev væk et sted omkring køkkenafdelingen. Han har en blå jakke på, har gråt hår og ser måske lidt distræt ud. Han bedes gå til udgangskasserne hvor The CityGirl venter meget utålmodigt!”
Men han fulgte trop, og hurtigere end beregnet var vi ude – endda igennem selvbetjeningskasserne, som holdt stand denne gang, men når man har ja-hatten på kan man jo alt!

Hjemme igen, konkluderede jeg hurtigt, at hvis jeg skal skifte branche, så skal jeg være ansat i Ikea og være en af dem der samler møblerne. Jeg fucking elsker det! Det er verdens bedste overspringshandling at samle Ikea ting – og altid lidt en udfordring om det er samlet korrekt, om alle skruerne er brugt og generelt bare om lortet holder. Det er living on the edge med fare for både raserianfald og hys nedsmeltning – men oh, hvilken sejr det er, når man kan vende det nye spisebord om, forsigtig sætte en ting på det, og konstatere at det holder!

Og efter at have samlet Ikea geil hele aftenen kan jeg kun konstatere, at jeg nu er gået ind i min sorte periode. Faktisk er alt hvad jeg har købt sort, men sort er jo også den nye sort.

Categories: ikea, mandag

Groundhog Day » « Overskud i Ja-hatten

2 Comments

  1. Så må dit nye soundtrack næsten være black celebration med Depeche Mode.

  2. The CityGirl

    2. februar 2010 — 20:56

    @Kenni: Det kunne man bestemt overveje – Depeche Mode bør man jo et eller andet sted altid have med sig :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑