The CityGirl

Snap back to reality

Jeg kom hjem mandag aften sent, og selvom jeg var på arbejde igår, holdt jeg mig pænt udenfor virkeligheden idet jeg arbejdede hjemmefra og dermed kunne leve i en boble sammen med en halv lagkage og sushi.

Det er slut nu, og hvis der er noget der i dén grad kan få en banket tilbage i den virkelige verden og skrue op for vinterdepressionen, så er det mødet med 5A om morgenen – efter man har balanceret sig selv ned til Nørrebrogade og igen har fået det der obligatoriske ansigtsudtryk påført af kulden, som fortæller en historie om savn af dyne, seng og varme, og ikke kan skjule følelserne af morgenhad, afmagt og tortur.

Så foretrækker jeg alligevel Sydens Sol i form af heldagsregn, for der er i det mindste plusgrader!

For ikke nok med at det her vejr kun avler vrede, så sætter det jo ethvert sundt forhold på prøve – og mens jeg står i en klam bus med klamme mennesker, og stirrer udover (is)søerne med et tomt blik, når bussen kører over Dronning Louises Bro, begynder jeg at tvivle på min evige kærlighed til byen. Jeg tænker, at der måske ikke er noget der hedder evig kærlighed, og begynder at tro på, at det er rigtigt at mennesket ikke er monogamt, men serie-monogamt – og måske det er tid til at skride.

Og hen forbi Nørreport prøver jeg at fortælle mig selv, at jeg kun har det sådan pga. vejret og hvis vejret bare vil blive normalt, så bliver forholdet også normalt igen. Men jeg tror ikke rigtig på det, og er nu mere begyndt at spekulere over hvem man kan sagsøge når vejret ødelægger ens liv? Peter Tanev? DMI? Kommunen?

Categories: vejr

Snap back to fantasy » « Uartig og slem

2 Comments

  1. Jeg er sikker på at kærligheden til byen kommer tilbage med fuld kraft når forårsregnen rammer os :-D

    ps. der er ikke noget der hedder “dårlar vær” (dårligt vejr) – NÅ JO det ER DER, men der er ingen vi kan sagsøge :-(

  2. The CityGirl

    17. februar 2010 — 16:18

    @Inanna: Sært at man kan faktisk kan sidde helt længselsfuldt og henført og tænke på forårsregn…. Så er tingene ikke helt som de burde være! Men hvis ikke vi bliver nyforelskede af forårsregnen, så skrider vi!

    PS. Men vi lever jo i et retssamfund! Nogen må vel tage ansvar for vejret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑