The CityGirl

Homo-erotik henover lagkage

Jeg synes jeg har haft noget nær den perfekte weekend! Selvfølgelig med forhindringer, for gode ting kommer jo ikke bare af sig selv.

Så inden at alt kunne blive godt, skulle jeg igennem den helt store test med at lave en lagkage, fejle med glasuren og ind i mellem lige være ved at besvime. Men da jeg igår mødtes med Romantikeren nede i sushi-biksen, var alt klappet og klart.
Romantikeren mente at det var præstationsangst over lagkagen der havde udløst besvimelses-anfald i badet, og som havde gjort at jeg måtte ligge ned på min seng i en halv time indtil det var drevet over. Jeg var tilbøjelig til at give hende ret, og hun havde også en lille smule dårlig samvittighed over at have drevet mig ud i at lave lagkage. Dog gik hun mere op i, at hun ikke synes jeg skulle besvime i badet, og at jeg skulle holde op med sådan noget, da det jo faktisk kunne være farligt. Igen måtte jeg give hende ret.

Vi fik købt en uanstændig mængde sushi

og med hendes taske fyldt med lime (og et enkelt granatæble), en lagkage i køleskabet, og resten af ingredienserne til cosmos og ZDF med Wetten, Das..?, var vi klar til aftenen!
For siden vi tilfældigt havde set det program tilbage december havde vi ikke været i tvivl om at vi måtte se det igen. Denne gang lidt mere classy end sidst.

Wetten, Das..? levede endnu engang op til forventningerne om hvor vanvittigt tv-underholdning kan være, vores cosmos smagte fantastiske som altid

og uden at besvime kunne jeg fremtrylle en lagkage med 29 flag, for Romantikeren havde insisteret på at det også lidt skulle være min fødselsdag, og alt det der med at stikke af, prellede bare af på hende. Som hun skrev i sit kort: Det er simpelthen obligatorisk, for ellers går der kludder i de 29, 40, 82-års fødselsdage, som vi jo skal følge i samme rytme!

Og så måtte vi jo spise kage, mens jeg pakkede gaver op. Lagkagen smagte ikke helt rigtigt, men den smagte godt.

Og det var befriende dejligt at være sammen med Romantikeren igen, og efter Wetten Das..? sidde og se Vinter-OL og sidde og sige alle de ting, som ikke rigtig kan sige til andre. At det er lidt homo-erotisk at de skal massere hinandens baller, at bobslæde er totalt fjollet, og undre sig over at de skal være fire mænd i en lille slæde, at folk der spiller curling med garanti er single, og at den “sport” er udsprunget af onani. Romantikeren sagde det, og jeg giver hende ret: Det er jo faktisk næsten samme bevægelse!

Categories: weekend

Jagten på Den Lille Gumbas » « Livebilleder af fuskerløsning med glasur

1 Comment

  1. Hmmm… eftder det indlæg kan jeg altså ikke lade være med at spørge, om du kan svare på min Quiz 57: Hvilken Gruppeforeteelse?

    Går sushi og lagkage ellers godt i spænd?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑