The CityGirl

Hellere kræsen og single…

Hellere kræsen og single end at være fanget i et forhold med weirdo!
Det er lidt min holdning til blind dates, og også derfor jeg har været på utrolig få af dem. For det er sgu altid weirdos man ender med at sidde overfor, mens man udtænker flugtplaner.

Alligevel sprang jeg ud i en blind date i efteråret – vi havde jo efterhånden “flirtet” på Facebook et års tid eller mere, så hvorfor ikke springe ud i det? Ingen af os kunne helt huske hvorfor vi var blevet venner på FB, men vi vidste da, at vi engang havde arbejdet samme sted. Så i november sprang jeg på et fly til Málaga og besøgte Kat, og det gik ret godt, taget i betragtning hvor galt det kunne være gået med en tre-dages date.

Vi tog 2. date i januar, og 3. date bliver så her i weekenden. Nede hos hende; hun har det bedste vejr – og så slipper jeg behændigt for at have noget som helst med min fødselsdag at gøre, som der alligevel er blevet tradition for skal ende i rod og kaos.

Og da jeg idag så, at Transavia havde udsalg, blev jeg nødt til lige at se om jeg ikke lige skulle nappe sådan en mere – og meget belejligt havde de røvbillige billetter til Málaga (og andre steder), så før jeg vidste af det sad jeg med endnu en billet til april.

Helt grebet af en stemning kiggede jeg nærmere på lidt Nice og lidt Rom, for det kunne altså også være meget rart med en lille smuttur dertil. Jeg fik endda Nørrebro-pigen med på projektet, men tilsidst kunne hun ikke rumme alle de oplysninger jeg sendte i hendes retning lige inden fyraften. Det var som om jeg slet ikke kunne stoppe da jeg havde købt den første billet, og måtte da også konstatere at shopping af flybilletter faktisk er på højde med shopping af Louboutin.
Så nu afventer jeg hendes svar til om vi er på til en hurtig Nice, Rom eller Barcelona. Hun har til imorgen, og jeg håber hun er på – for man er altså et skarn hvis man ikke gider smide et par hundredelapper efter noget lækkert!

Categories: dating

Shut up and sleep with me » « Net-jomfru yder nødhjælp

2 Comments

  1. Håber ikke, at vi bliver uvenner nu her på vores tredje date så… Ellers bliver det baaaaare træls til april…

  2. The CityGirl

    10. februar 2010 — 23:44

    @Kat: Ja, vi må lige gøre os umage og opføre os pænt (…) for jeg orker ikke at bruge ferie i Málaga på terapi og samtale-pis!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑