The CityGirl

Groundhog Day

Jeg har ikke ord til at beskrive denne dag. Men jeg er træt nu. Så meget ved jeg da.
Tidligere havde jeg bebudet, at denne uge ville blive alt andet end sjov, og det er da heller ikke fordi den er gået hen og rent faktisk blevet sjov – men den har taget et par uventede drejninger.

Som eksempelvis at være til møde ved advokaten idag, hvilket var et rigtig godt møde – og bedst som man så er igang med at briefe nogle andre, ringer advokaten og fortæller at retssagen ikke bliver til noget lige nu. Og man svarer “Undskyld? Kom igen?”, og man får svaret “Ja, de ved ikke hvor han er, og har fået oplysninger om at han formentlig er flygtet ud af landet….” – og så kan man ikke rigtig svare andet end “Jamen, ehh… tak fordi du ringede og fortalte det!”, mens man prøver at få en grimasse til at passe og finde det rette ben at stå på.

Det er hverken fantastisk eller ufedt – det er bare … uafsluttet? Dog ville det have været rart at få beskeden inden man gik igang med at psyke sig selv til den forestående (nu udskudte) “event”, og inden man havde fået læst alt det crap igennem igen, og været hele sit følelsesregister igennem igen.

Så man kunne godt have denne uge mistænkt for ikke at opføre sig efter hvad der ellers var planlagt, eller også er det bare fordi det er Groundhog Day. Ikke engang en ordentlig snestorm kunne dagen præstere; det var bare lidt blæst med sne i, som bestemt ikke var rart, men ligefrem snestorm var nok at stramme begreberne – i hvert fald her i København, hvor jeg tog hjem da den angiveligt skulle være på sit højeste.

Categories: agurketid

Mette Medium » « Sort er den nye sort

2 Comments

  1. Desværre ser det ud til at Punxsutawney Phil så sin egen skygge, og vi derfor må forberede os på yderligere seks ugers vinter…

    http://www.theprovince.com/life/More+winter+poor+Easterners/2516029/story.html

  2. The CityGirl

    3. februar 2010 — 11:56

    @Kristian: Er det muligt at aflive Punxsutawney Phil? Han er da vildt nederen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑