The CityGirl

Fanget af de unge mødre

Det virker som en underlig ting, at tage hele vejen til Málaga for at sidde ligge på en sofa en hel dag og se De Unge Mødre. Men det er ikke desto mindre hvad jeg har gjort.

Jeg ankom planmæssigt fredag aften, og blev hentet i regnvejr i lufthavnen. Jeg havde selvfølgelig håbet på bedre vejr, og Kat havde også gjort sit for at lyve om tingenes tilstand. Hjemme hos Kat var der linet op med cava, rødvin og tapas, og det ene glas tog det andet, og før vi vidste af det var vi ret fulde og klokken var fire om morgenen.

Så da vi endelig vågnede lørdag, et godt stykke op ad dagen, var det ikke ordet “frisk” eller “kæk” der kunne betegne os. Derfor faldt det meget naturligt, at vi skulle gå igang med Kat’s fødselsdagsgave, som jeg lettere forsinket havde fået købt og givet.
Da vi jo på vores forrige date havde fundet ud af, at vi var ekseptionelt  gode til at have tømmermænd sammen, og fordi Kat er langt væk fra de danske reality-serier, var der ikke meget tvivl om, at jeg selvfølgelig skulle give hende sæson 1 og 2 af De Unge Mødre.

16 timers fjernsyn med de der unge mødre, som fatter hat af det hele. Dét er fandme god underholdning! Og når man sidder og ser det så komprimeret så kan man ikke undgå at blive lidt involveret i det, og få lidt følelser for dem; mest had fordi de er så irriterende. Og måske er det ondt at sidde og være underholdt af andres skæbner, men for fanden; der er så mange guldkorn og så meget underholdning i det, at det er svært ikke at lade være.

Idag regner det ikke, så det kan godt være at vi skal lidt udenfor; måske ned og få en kop kaffe et sted – men vi har stadig 8 timer tilbage af det, og det er jo meget godt at have en nødplan hvis vejret lige pludselig slår om…

Categories: ferie

Fødselsdag uden fødselsdag » « Lykkelige mennesker stinker!

14 Comments

 1. Ikke spor underligt, men lidt uhyggeligt, når man selv begynder at tale mærkeligt og finde på egne ordsprog… Ikke en foretrukken udvikling som radio-vært (vælter den fyldte pakke i den tomte – argh) Tillykke med fødselsdagen! Helt utrolig uartig, du har været i år; at kunne få Sydspanien til at ligne dansk efterår… Tsk-tsk

 2. The CityGirl

  16. februar 2010 — 10:44

  @Kat: Jeg er næsten lidt stolt af at jeg bragte skodvejr til hele to lande – og vel nærmest ødelagde vejret i Sydspanien. Antager at det ikke er alle der kan det!
  Og hvad angår sproget i radioen, så er det vel bare en ny spændende vinkling, som kan give flere lyttere?

 3. Helt sikkert… Lytterne elsker, når de ikke forstår et ord af, hvad værten siger. Det ved enhver…

  Pisser forresten stadig ned, men det er som om, det lysner liiiidt nu… Gunns lejlighed sejlede med vand i morges, så nu er noget sommer altså ved at være på sin plads. Har jo for guds skyld ikke ligget på terrassen siden sidste weekend!

 4. Dér kom solen! Det tog noget tid at arbejde CG-karmaen af…

 5. The CityGirl

  16. februar 2010 — 15:40

  @Kat: “Det tog noget tid at arbejde CG-karmaen af…” – hrmpf!
  Der røg lige sæson 3+4 af DUM! Mest fordi du taler om gøglerting som karma……

 6. @Kat & CG og jeg kan så glæde de damer med at der netop i disse minutter er sæsonpremiere på en ny sæson DUM … :D

 7. The CityGirl

  16. februar 2010 — 21:45

  @Jens: Yes, nappede også lige et afsnit og et stykke lagkage – fabelagtigt! :-)

 8. CG jeg måtte nøjes med sodavand og bastognekiks :)

 9. Argh! Jeg vil også se! Hvordan går det med Christina? Finder hun ud af, hvem faderen er? Og er June gravid igen? Og lærer kommunen at holde sig væk? Og bliver pommesfritter endelig anerkendt som grøntsager? Og bliver det okay at være på kontanthjælp trods stor arv (alt andet er jo urimeligt!)? Og, og, og…

 10. The CityGirl

  17. februar 2010 — 15:04

  @Kat: Så mange spørgsmål og så få svar…. Men du kan ikke både få sol og DUM – lidt retfærdighed er der i det mindste…. eller noget….

 11. CG det er desværre ikke helt korrekt den kære Kat kan såmænd bare logge ind på http://nutv.dk/index_main.php og få det hele serveret :)

  Enjoy the show og husk rigeligt med smør på de der popcorn !

 12. The CityGirl

  17. februar 2010 — 18:19

  @Jens: Schhh! Det er med vilje jeg ikke har sagt det til hende; hun skal jo ikke ha’ det hele!
  Og slet ikke når jeg ikke kan bruge det, fordi lortet ikke er kompatibelt med Mac…..

 13. @CG øh ja jo men det er jo et fuplink (jeg prøver at redde den …)

  @Kat Det link jeg har sat ind virker ikke på nogen måde når man kommer udenfor landets grænser – noget med konvergenstabelopsætning og hybridkonvertering på lysledernet – så du skal ikke klikke !!

  :)

 14. @Jens: Det vidste jeg jo lidt godt – har været her et stykke tid og har forsøgt alt for at få mit daglige fix… Må have en dansk ip-ad sat op snarest!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑