The CityGirl

Opgradering

Det kan godt være at kærligheden har det fint idag, og at jeg har en helt speciel sexet udstråling som ingen kan undgå at lægge mærke til* – men måske er det bare fordi det hele er blevet opgraderet.
For det her vejr, hvor dagens vejr lidt tager prisen, og hvor jeg bare bliver mere og mere sur i afmagt, fordi jeg ikke kan gøre så meget andet end at tage det personligt – og så i øvrigt opgradere.

Jeg er nu gået fra to til tre (nogle steder 4) lag, og er så spændt op og ind at jeg faktisk burde få en medalje. Jeg er kun ski og støvler fra at være kompatibel med en pist, og har derfor opgivet basale ting som eksempelvis at gå på toilettet; Jeg forsøgte en enkelt gang, og tre lag er virkelig ikke noget man gider bakse med på toilettet på kontoret, når man alligevel bare kan holde sig og dermed undgå raseri anfald.

Og jeg kan faktisk ikke se hvordan tre lag kan være sexet, når det mest af alt få en til at føle sig som Michelin-manden – med mindre der er nogen der virkelig går ind for at pakke gaver op, for så er det bestemt i disse dage der er mulighed for det. Altså bortset fra, at det er for koldt at være uden de tre lag.

*Dagens horoskop: “Kærligheden har det fint idag. Du har en helt speciel sexet udstråling som ingen kan undgå at lægge mærke til

Categories: vejr

Næste stop: Mumbai station » « Go to hell…

8 Comments

 1. Hvis det kan være dig en trøst så sneede det også på mig i morges, så det er ikke vejrguden som har gang i en personlig vendetta mod dig. Så rådet må være nyd det i stedet for at arbejde i mod det – (indsæt selv billede af lalleglad udenrigsminister som udtaler If you can’t beat them join them) mvh (MedVindHilsen)

 2. The CityGirl

  27. januar 2010 — 14:27

  @Jens: Hvis der var noget at nyde, så ville jeg da hjertens gerne gøre det. Men det er der jo ikke…

 3. Det er da klart det der med at pakke gaven ud som gør det! forventningen glæde og alt det der! Og så er det vel antydningens kunst, der var jo engang ankler var vovede og sexede, så du er bare virkeligt retro! Derudover må man jo bare fyre op for varmen derhjemme jo!
  .
  Men altså med baseret på egen erfaring, så husk at få flyttet dankort ud fra inderste lag til yderste lag. jeg bruger 2 lag når jeg cykler nu, har ellers holdt længe bare med alm bukser, men nu syntes jeg det er for galt, så har iført mig vindtætte regnbukser udover alm. arbejdsbuks. Fik dog en ret sjov reaktion da jeg handlede i går og opdagede mit dankort lå i inderste bukser og derfor hev overtræksbuksen ned. Hende den stakkels ekspedient reagerede som om hun troede jeg var igang med at blotte mig… jeg hev altså kun dankortet frem og var stadig meget anstændigt påklædt!

 4. @TCG sådan en klar lys frostdag som forleden er da smuk og dejlig ja den er kold at bevæge sig rundt i men det kan jo klares & man kan overleve det også – som du nok kan læse er jeg helt vild med vinteren når den altså indeholder sne&kulde som nu ! de der grå regnvintre vi har været vant er dødsyge !

 5. The CityGirl

  27. januar 2010 — 16:08

  @Tårnet: Det er lige før jeg køber din retro-teori – er i hvert fald imponeret over at du lige fik hevet den op af hatten ;-)

  Dankort-problematikken er jeg ude over; som kvinde har jeg jo en taske fyldt med alt det man eventuelt lige kan få brug for, der i blandt pung og dankort. Men næste gang du skal blotte i en forretning, så giv da lige besked; jeg mangler jo både liv og underholdning i disse dage ;-)

  @Jens: Ja, men idag er ikke en lys og klar frostdag, og når man ikke har fri, men skal igennem byen og på arbejde så er det jo ikke sjovt! Overvejer jo næsten at arbejde over idag, fordi jeg ikke magter at gå ud i det snevejr der er udenfor vinduet…

 6. @TCG sandt nok at det var en absurd hæslig møgdag i går men den bliver ikke bedre at man brokker sig over vejret – for uanset hvor meget man brokker forsvinder møgvejret ikke – med andre ord hold humøret oppe og smil lidt af det hele så bliver sådan en mørk dag lidt bedre. Og et smil er den korteste vej mellem 2 mennesker :)

 7. The CityGirl

  28. januar 2010 — 22:46

  @Jens: Hvis du har fået det indtryk af mig, at jeg er et positivt menneske, så er det altså ret meget ved siden af…. Jeg prøver bare at holde negativiteten på et nogenlunde niveau så det realistisk ;-)
  Og hvis du synes jeg brokker mig over vejret her på bloggen, så skulle du høre den ucensurerede udgave der lige bliver luftet inden jeg skriver, for lige at tage brodden af det værste ;-)

 8. @TCG Uha jeg forsøger skam bare at sprede lidt glæde – mine kollegaer hader mig for det – beklager dybt !:)

  Du må brokke ligeså meget du vil, synes jo bare det er synd og skam at spilde energi på at brokke over noget du ikke kan ændre alligevel, så brok dig f.eks over de mange duer på rådhuspladsen, det kan du ændre ved at købe en duehøg f.eks :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑