The CityGirl

Lidokain-abstinenser

Jeg ved godt at det er absurd med myggestik og solskoldninger når man er i Danmark og skriver d. 13. januar. Og det var heller ikke fordi jeg følte mig i mit es, da jeg idag efter arbejde måtte gå på apoteket for at få fingre i noget narko-creme der kunne hjælpe på det – men ligefrem at se på mig som om jeg er en undvegen mentalpatient synes jeg måske er lidt i overkanten.

Jeg har jo bare været på ferie i Caribien i 14 dage, og var lidt for kæk med de bare ben den sidste dag, så de blev to-farvede. Det betaler jeg så for nu i stor stil, og tager den helt voksent på mig, og prøver ikke at skyde skylden på andre.

Myggestikkene er en anden sag; der synes jeg at jeg er ret uskyldig, og kan ikke rigtig se hvad jeg har gjort de puertoricanske kujon- agtige skod-myg, så de skulle være SÅ meget efter mig – og endda med tilbagevirkende kraft, med mindre nogen af dem er taget med hjem, hvilket jeg godt kunne have dem mistænkt for klokken fire i morges.

For det er altså kun velvoksne puertoricanske myggestik der kan vække en klokken fire om morgenen i ens jetlag-narko-agtige søvn. Hvilket de jo så gjorde i morges, og kløede så absurd meget, at jeg helt narko-agtig måtte vælte ud af sengen, og hive alt ud af toiletskabet i håbet om at finde et eller andet med lidokain i eller lignende som jeg kunne bade mine ben i.
Det havde jeg selvfølgelig ikke, så kl. 4.10 sad jeg helt ynkeligt i min seng med en kold vandflaske mod mine ben i håbet om at dulme det så jeg kunne falde i søvn igen.

Derfor måtte jeg idag på apoteket og finde noget narko-smørelse, og det var åbenbart noget af det mest crazy man kan spørge om på et apotek:
– Jeg skal noget myggespray af en art?
– Ja, altså noget forebyggende? svarede apotekeren stadig tryg ved situationen
– Nej, jeg HAR fået myggestikkene, så det skal være noget der dulmer, prøvede jeg at sige som det mest naturlige i verden
– Myg? Hvor?! udbrød apotekeren mens han bakkede væk fra mig, og så på mig som om jeg var en undvegen mentalpatient
– Altså… jeg er lige kommet hjem fra ferie….
Ikke noget svar, bare et fordømmende blik, hvorefter han fandt noget stads frem.
– Du kan også få nogle piller hvis det er meget slemt…..
– Nejnej, det der er sikkert fint! Har du også noget aftersun? forsøgte jeg at sige let
– Hrm… Og endnu et fordømmende blik
– Vi har det her aftersun, men der er også denne her SOS-creme, hvis det er deciderede forbrændinger, sagde han med et meget strengt blik som om jeg løj
– Så skal jeg nok have den til forbrændinger….. sagde jeg spagt, skyndte mig at betale og forsvinde ud fra apoteket inden han ringede efter politiet, fordi jeg åbenbart kunne komme med så suspekte forspørgsler i januar måned.

Lidt strengt at blive behandlet så fordømmende; de fordømmer jo aldrig når man køber graviditetstest eller andre ting, som jeg umiddelbart ville mene skulle være mere oplagte at dømme folk på!

Men nu har jeg tæskedyr SOS-aftersun-stads – eller Après Soleil, som vi åbenbart skal kalde det, og nu skal mine ben bare bades i de dyre dråber mens jeg skal ligge på min sofa og lave absolut ingenting!

Categories: puerto rico

Puerto Rico i retrospektiv » « SJU – (EWR) – CPH

5 Comments

 1. Næste gang – ved, at det er lettere klamt, men når du har været ude i solen og har fået lidt for meget, så kom yoghurt på. Brug en vatrundel og dup det på, et ok tyk lag. Lad det tørre af og vask det af efter.

  Det lugter noget så forfærdeligt, men det hjælper. Det både køler og tilføjer fugt. (Desuden også godt som ansigtsmaske 1-3 gange om ugen).

 2. The CityGirl

  14. januar 2010 — 01:29

  @Erna: Tror faktisk du har sagt det til mig før – måske da jeg blev skoldet i sommers :-D
  Men jeg vil prøve at huske det, selvom det er klamt – og specielt når man overhovedet ikke spiser syrnede mælkeprodukter som jeg. Men hvis det kan gøre tricket kan jeg nok godt overleve det klamme aspekt ;-)

 3. @CG: Jeg har det på samme måde med alle mælkeprodukter. Det eneste jeg er villig til at nærme mig er is og mælk i min kaffe. Men træk vejret gennem munden og hold 15 min ud.

  ;)

 4. @TCG Ham der apotekeren har haft noget at fortælle sine kollegaer efter fyraften – “Og som om det ikke var nok så spørger hun denondnefisme også efter noget til myggestik …”

 5. The CityGirl

  14. januar 2010 — 23:03

  @Erna: Okay, det lyder som om vi har det samme forhold til mælkeprodukter – så hvis du kan, så kan jeg vel også! ;-)

  @Jens: Helt sikkert! Kommer sikkert også med i nyhedsbrevet og Året Der Gik til julefrokosten – det var jo også helt crazy! ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑