The CityGirl

Go to hell…

Jeg må skuffet konstatere at der faktisk intet sker i mit liv i disse dage – og det er ikke engang fordi jeg ærgrer mig over det, for jeg har virkelig ikke lyst til at foretage mig større ting end de aktiviteter der kan foregå på sofaen under en dyne, mens man sover til endnu et afsnit af Dollars. Eller noget i den dur.

Min kollega var så flink tidligere på dagen, lige at indvie os andre i at frosten bliver ved mindst ti dage endnu. Og man har bare ikke andet at sige til sådan en oplysning end “Nej!”. For det er jo frosten der er skyld i alt det her. Jeg talte med Romantikeren igår, som havde kastet håndklædet i ringen og var gået i seng allerede kl. 21, for hvorfor egentlig kæmpe imod den vanvittige træthed, som frosten slæber efter sig?
Jeg gav hende ret, men gik alligevel først i seng kl. halv to. Måske i trods, eller også fordi jeg lige havde taget, den for tiden obligatoriske, morfar mellem 19 og 21.

Man begynder at forstå hvorfor bjørne og andre dyr går i hi om vinteren. Hvorfor fugle flyver sydpå (fatter dog ikke helt hvorfor de kommer tilbage, men dem om det!), og hvorfor pensionister emigrerer til Sydspanien og Florida.

Så jeg sad og så på mit ferie-regnskab, og fandt overraskende ud af, at jeg havde hele 6 feriedage tilbage i år – lidt en stor ting, når man troede at den konto også stod i nul, og at man skulle til at overtrække den også.
Med plus på kontoen og beskeden om ti dages mere frost, bliver man pludselig vægelsindet. Skal man kaste 6 feriedage og en håndfuld penge efter noget varme her og nu? Eller skal man administrere det mere voksent og fornuftigt, bide tænderne sammen nu og fortsætte med at fantasere om kakkelovne mens man er svøbt i uldtæpper?

Umiddelbart virkede det som en nem beslutning, men da jeg blev distraheret af arbejde blev det til den voksne version, og jeg kun anførte to feriedage for næste måned.

Categories: agurketid

Opgradering » « Vinter, din arrogante lort!

4 Comments

 1. Fed sætning:

  Hvorfor fugle flyver sydpå (fatter dog ikke helt hvorfor de kommer tilbage, men dem om det!)

  Haha :)

 2. The CityGirl

  26. januar 2010 — 22:29

  @Anjizzle: Haha! Men det virker da bizart at komme tilbage hvert år, for at skride igen – sådan lidt spild af tid….. ;-)

 3. Hvis du tager afsted til varmen IGEN, så dør jeg af ren misundelse!!! Du har bare at blive og lide med os andre ;-)

 4. The CityGirl

  28. januar 2010 — 22:44

  @bente: Altså.. bare en lille tur til Malaga i februar… Men det er jo ingenting!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑